Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Jak Stworzyć Pro Ninję

Neex77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płeć WAŻNE - Niby wybranie płci jest takie łatwe, ale gdy wybierzesz mężczyznę to z łuku nie ma porównania do kobiety. Mężczyzna strzela wolniej od kobiety z łuku. Więc ważne jest, by wybrać kobietę.

Ninja Dagger(ang.)Sztylet(pl) - Postać mogąca sama expić, lecz w lurowaniu też nie zawiedzie. Dobra pod PvP na większych lvl'ach.

Staty

Serwery Publiczne (Polski, Niemiecki etc.) - 2:1 DEX:VIT - Przez większość ninji build uznawany za dobry. Po wymaksowaniu tych dwóch, maksujemy STR.

Serwery Prywatne (Na większości serwerów prywatnych 71 lvl wbija się w dzień) - Tutaj maksujemy najpierw VIT, później DEX, następnie STR.

Skille - Pierwszym skillem wymaksowanym powininna być Zasadzka, później Krycie Się, ponieważ walimy więcej z zasadzki, Wirujący Sztylet i Szybki Atak.

Ninja Archer(ang.)Łucznik(pl) - Dobra do PvM, do lurowania. Znakomita do PvP. Wiele ninji oddala się od przeciwnika, wtedy maleje dmg zadawany przeciwnikowi.

Staty

Serwery Publiczne - 2:1 DEX:VIT - Do lurowania i do PvP, nie mamy za mało defa i hp, uniki dużo nam dają.

Serwery Prywatne - MAX VIT, MAX DEX i MAX STR.

Skille - Najlepszym rozstawieniem jest, Ognista Strzała, Trująca Strzała, Powtarzalny Strzał, Deszcz Strzał i Bezszelestny Chód.

Słowniczek

Hp - Hit Point - Życie

Def - Obrona

M - Skill master(od 17 do 20 dodanych w niego pkt. skilli)

Skill - Moc, Czar

Exp, expienie - Nabijanie lvl

Vit(ang.) wit(pl) - Witalność

Str(ang.) Sił(pl) - Siła

Int(ang. i pl) - Inteligencja

Dex(ang.) zre(pl) - Zręczność

Dmg(ang.) - Damage(ang.) - Obrażenia

PvP - Player vs Player - Gracz kontra gracz

PvM - Player vs Moob(albo "mob") - Gracz kontra "Stworek", "Potworek", czyli np. "Dziki Pies".

Zakaz kopiowania na inne fora, strony lub innej formie zapisu na inne publiczne źródło.

Cały poradnik by me, pisany od ręki, bez schematów i innych, jeśli zauważyliście jakiś błąd, proszę o napisanie poniżej. Jeśli poradnik zasługuje na podpięcie, to bardzo proszę.

Pomogłem? 5* możesz dać ;]

Mou, proszę o podpięcie moich czterech tutków ^^

21571.jpg 24190.png 32118.png 32324.png
Opublikowano
Skille - Najlepszym rozstawieniem jest, Ognista Strzała, Trująca Strzała, Powtarzalny Strzał, Deszcz

to jest do PvP a do PvM 3ci deszcz..

a na nie Privy polecam najpierw trująca ( tańsze KU, niewiele różni się DMG i 100% omdlenie i dość dużo na trutke)

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Co do Archera to mi się dobrze grało taki Buildem

2:1 Dex Wit

Gdy miałem 50 dex

2:1 Wit Str

Gdy max Wit to maxowałem Dex i Str

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Poradnik wcale nie jest taki dobry

Mogles jeszcze opisac jakie bony najlepiej :

Mialem ninja 29lv krycie sie na M to jest poraszka ! wez walilem chyba 200 z krotkich nozy +5 na PL

Staty tak : Zasadzka (Wirujacy PvP poniewaz ma 3x wieksze dmg bugiem) potem szybki trujaca i krycie sie

1 (V)

100(v)

350(v)

500(v)

750(x)

Opublikowano

I następny niepotrzebny Tut.

Jest już na tym forum taki Tutek o Skillach więc poco wywarzać otwarte drzwi.

Po prostu chciałeś sobie nabić posta xD

X

by Me.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...