Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z pobraniem

Sako4747PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pobraniem Arctic Combat z głównej strony chciałem sobie pobrać ponieważ wiem że jutro open beta

ale mniejsza z tym czy mógł by mi ktoś podesłać spakowaną instalke Arctic Combat ? był bym bardzo wdzieczny

Opublikowano

Chyba z tego co wiem to jeżeli nie ma open bety to nie ściągniesz tego ;p opiero jak bd open beta to sobie ściągniesz xD A instalke mialem poszukam jej ale nie wiem czy bd ;p Zaraz dam odp czy mam

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Chyba z tego co wiem to jeżeli nie ma open bety to nie ściągniesz tego ;p opiero jak bd open beta to sobie ściągniesz xD A instalke mialem poszukam jej ale nie wiem czy bd ;p Zaraz dam odp czy mam

pobierać już można xD tylko jakoś z głównej strony jak mi sie pobierze to w ogóle odpalić sie nie da a pobiera sie 50kb/s a internet dobry jest

Opublikowano

pobierać już można xD tylko jakoś z głównej strony jak mi sie pobierze to w ogóle odpalić sie nie da a pobiera sie 50kb/s a internet dobry jest

sprubuj moze prze google chrome to sciagnac bo przez mozille i Explorera cos cienko to widac
Opublikowano

Witam mam problem z pobraniem Arctic Combat z głównej strony chciałem sobie pobrać ponieważ wiem że jutro open beta

ale mniejsza z tym czy mógł by mi ktoś podesłać spakowaną instalke Arctic Combat ? był bym bardzo wdzieczny

Spakowna instalka zajmuje 1.44GB:)

Co do torrentow racja jest tam dosc szybsyz transfer, mi osobiscie pobiera tam o jakies 100kb/sec szybciej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...