Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge pisać statusów to odpowiadam tu :)

SSSSSSSSSSSSSK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ipzp.jpg

Równość w tym sesie by wszystkich traktować tak samo a nie "jesteś moim best frendsem a chuj masz range"

Hrabia ale do póki nie było gimbusów w team nie było spin o rangi czy też liczne błędy jakie popełniają

mou1.gif

wira.jpg

Chociaż jest co robić :D

Opublikowano

Bez przesady. Jak chcecie równości to Norwegia wita z otwartymi ramionami ;)

To jest forum i naturalne jest, że różni ludzie mają różne uprawnienia...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Państwo to mi nie przeszkadza skąd taka myśl ?:P

Hrabia jesteś tu dość gługo czy kiedyś było tyle spin w ciągu miesiąca ? Nie bo kiedyś kokosz trzymał ręke nad wszystkim.

Teraz na forum jest lub go nie ma. Rozumiem życie osobite i tp ale włożył w to pięć lat życia szkoda to chyba zmarnować przez bande z nie ogarniętymi hormonami ;)

Opublikowano

Nie ma co się dziwić , sugestie w kosz , mało jest wdrążanych w życie

Sugestie na PW powinny być ,moje zdanie

W łbach się poprzewracalo , tyle

­

Opublikowano
Równość w tym sesie by wszystkich traktować tak samo a nie "jesteś moim best frendsem a chuj masz range"

Masz tutaj gdzieś napisane, że na MPC panuje demokracja? Nie? Więc administracja może robić co chce, a Ty najwyżej możesz tego forum nie odwiedzać ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Nie ma co się dziwić , sugestie w kosz , mało jest wdrążanych w życie

Sugestie na PW powinny być ,moje zdanie

W łbach się poprzewracalo , tyle

Dostałeś redaktora i wielki znawca jesteś.

Już mnie wkurwiasz.

Jak widziałem twój post z sugesti dotyczący kaśa to jebłem śmiechem xD

Masz szczęście że jest dym o kaśa i śmieszne html bo był hejt na cb o dostanie rangi bez rekrutacji.

PS. Umył dupę ? Czy ci teraz wali gównem z ryja ?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Państwo to mi nie przeszkadza skąd taka myśl ? :P

Hrabia jesteś tu dość gługo czy kiedyś było tyle spin w ciągu miesiąca ? Nie bo kiedyś kokosz trzymał ręke nad wszystkim.

Teraz na forum jest lub go nie ma. Rozumiem życie osobite i tp ale włożył w to pięć lat życia szkoda to chyba zmarnować przez bande z nie ogarniętymi hormonami ;)

Tutaj sporo racji. Kokosz w sumie jakoś to trzyma, nienajlepiej, ale trzyma. W sumie to trzymał, bo od dłuższego czasu ani śladu po nim :D

Byłem MML-em, miałęm HTML-a. Nikt się nie spinał. A tak samo mogli się kłócić i mówić, że całe MMT powinno to mieć, nie? Wg. mnie problem tkwi w tym, że ktoś zaczął tą kłótnie z osobistego braku sympatii do Kasia i eskalowało to w chuj, że tak powiem :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Masz tutaj gdzieś napisane, że na MPC panuje demokracja? Nie? Więc administracja może robić co chce, a Ty najwyżej możesz tego forum nie odwiedzać.

Jesteś śmiesznym dzieciaczkiem widać że nie masz pojęcia o czym piszesz.

Dyskusja z tobą nie ma sensu.

Opublikowano

Mówi to user, który próbuje sam nawrócić administrację, bo mu się nie podoba. Masz wiele innych for z "demokracją" skoro jest Ci tu źle ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Masz tutaj gdzieś napisane, że na MPC panuje demokracja? Nie? Więc administracja może robić co chce, a Ty najwyżej możesz tego forum nie odwiedzać.

To tylko swiadczy o tym jaka jest administracja. Nigdy nie wnikalem w spiny ale zaczyna sie to robic conajmniej zalosne ... w ciagu miesiaca leci parenascie tematow ze admin to admin tamto. Powypierdalac ich wszystkich i zastapic kims kto sie na tym zna, a nie napisalem pare tematow i lap kida, i kims pelnoletnim, jesli w Team sa osoby -18.

:D

61093c6efb.png

Opublikowano

Tutaj sporo racji. Kokosz w sumie jakoś to trzyma, nienajlepiej, ale trzyma. W sumie to trzymał, bo od dłuższego czasu ani śladu po nim :D

Byłem MML-em, miałęm HTML-a. Nikt się nie spinał. A tak samo mogli się kłócić i mówić, że całe MMT powinno to mieć, nie? Wg. mnie problem tkwi w tym, że ktoś zaczął tą kłótnie z osobistego braku sympatii do Kasia i eskalowało to w chuj, że tak powiem :)

Jestem zwykłym membersem nie mam nigdzie dostępu ale wygląda to tak jak by kierzek teraz był rootem a LM czy seldek mają gówno do gadania :)

Co do twojego mml tobie się należało. Nic nie wylizałeś wszystko wypracowałeś ;)

Spina i dobrze że jest bo on jest śmiechowy dostał moda myśli że trzyma pana boga za stope :P

Mówi to user, który próbuje sam nawrócić administrację, bo mu się nie podoba. Masz wiele innych for z "demokracją" skoro jest Ci tu źle ;)

Zajebista postawa kida każesz mi wypierdalać z forum na każdym kroku.

Googluj co to demokracja bo masz braki z Wosu lub jeszcze nie miałeś bo to teraz w podstawóce chyba tego nie ma.

Nikogo nie nawracam to nie religia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...