Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie wrzucić pluginy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Dzisiaj zrobiłem z kolegą server bukkit na mineserv RO 1.4.5

Ogarnołem troche panel i zaczeły sie schodzy jak dodoć plugin jak pliki serverowe mam w konsoli ??

Proszę o pomoc

Opublikowano

Jak ja nie lubię tłumaczyć komuś kto w 2% nawet tego nie pojmie, ale co się poradzi. Po kupieniu serwer na mineserv, powinieneś mieć podane wszystkie dane do basy ftp. Jeżeli nie wiesz co to baza ftp, to ci nie napisze. Po zalogowaniu się od bazy ftp, powinieneś mieć w podfolderach folder z twoim serwerem tam, masz folder /plugins i tam wrzucasz pluginy, które chcesz mieć na serwerze.

Opublikowano

Jeżeli posiadasz pliki serwerowe na swoim komputerze (czyli wchodzi w grę Hamachi lub no-hamachi) to wrzucasz pliki .jar do folderu plugins, który znajdziesz w folderze z plikami serwerowymi. Następnie odpalasz serwer a on wypakuje Ci wszystkie potrzebne pliki do konfiguracji w folderze plugin. Później już przechodzisz do konfiguracji tychże plików.

Zdejmijcie trochę %

Was to nie boli a mnie tak;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...