Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat dla Heniuśa#2 Walka o równość :D

SSSSSSSSSSSSSK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fzda.jpg

Na świecie nic nie zdziałamy a jak by na forum była przestrzegana równość to mały krok dla ludzkości a wielki dla użytkowników

:D

Niestety na forum liczy się ranga i lizanie dupy.

Gówno kapie że aż miło.

Za mało osób pragnie tej wolności bo uciszają banem lub nie odpisują ( mój przykład )

Pizdeczki na forum są i tyle

;)

Upadli spadli.

Opublikowano

Podaj mi swój pierwotny nick.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Dla chcącego nic trudnego. Przecież to tylko forum, kokosz w mgnieniu oka może skasować forum i też będziecie mieć do niego pretensje? Nonsens, bierzcie niektóre sprawy z dystansem...

1355336176-U771046.png

baj mi

Opublikowano

Dla chcącego nic trudnego. Przecież to tylko forum, kokosz w mgnieniu oka może skasować forum i też będziecie mieć do niego pretensje? Nonsens, bierzcie niektóre sprawy z dystansem...

kokosz może wszystko.

A nie jakiś 16 letni gnój który nic nie zrobił dla forum.

Podaj mi swój pierwotny nick.

Nie chce :)

Bo może od stycznia wrócę na prawie pierwsze konto :)

Opublikowano

No właśnie, kokosz może wszystko i dał mu możliwość modyfikowania kodu html na jego profilu. Kaś nie dał chyba sobie tego przywileju sam, no nie?

btw. kończę konwersację z tobą, bo mi się nie chce i boję się że zabraknie mi argumentów.

1355336176-U771046.png

baj mi

Opublikowano

No właśnie, kokosz może wszystko i dał mu możliwość modyfikowania kodu html na jego profilu. Kaś nie dał chyba sobie tego przywileju sam, no nie?

btw. kończę konwersację z tobą, bo mi się nie chce i boję się że zabraknie mi argumentów.

Oj tam entelegent jesteś wierze w ciebie :P

Jesteś pewien że kokosz mu dał ?

Są ważniejsze sprawy o równości niż kod w kaśa w profilu ;)

Opublikowano

Nie łubie takich ludzi jak ty SK, boli cie że on to ma a inni nie? Powinieneś się cieszyć że jego praca (mniejsza lub większa) została wynagrodzona i pogratulować mu a nie zachowywać się jak cham

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Gość �Mateq
Opublikowano

Jestem Mateq i chcę też coś napisać.

chuj,

Opublikowano

Nie łubie takich ludzi jak ty SK, boli cie że on to ma a inni nie? Powinieneś się cieszyć że jego praca (mniejsza lub większa) została wynagrodzona i pogratulować mu a nie zachowywać się jak cham

Ehh nie zapomina że to jest internet.

Sam jesteś cham i wieśniak bo mnie oceniasz a nie znasz ;)

Jesteś radnomeq i gówno wiesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...