Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]JagerBomb ; Roccat ; Cod 4.

skillexe953

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem i pobrałem roccat, lecz nie umiem go obsługiwać. Tutaj macie link :

Skan

Dodaj skan, masz 24h. Linki dajemy w Code (( <> )).

Opublikowano

Alt + Shift, potem trzy razy "-" i na końcu "1".

Aktywacja powinna nastąpić natychmiastowo.

Bazuję tę metodę na paru filmikach na YouTube.

PS: Spróbuj też zamiast "-": "/" albo "z"

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie umiem tego obsłużyć. To znaczy włączę to, ale widzialem jak inni mają to ustawione to wszystko automat, a u mnie jest tak że jak przycisne PPM to celuje we wroga, a ja chce tak, że aby sobie chodzę i samo strzela, samo celuje itd. Jeszcze sprawa Downloadu.

Opublikowano

Niestety nie widzę żadnego punktu w konfiguracji tego bota, niż:

1GiQ5.jpg

Kategoria: Configuration.

Sprawdź, być może to masz odznaczone.

"Jeszcze sprawa Downloadu." Bot źle skonfigurowany, ale go nie masz? :O

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Dokładnie to sie nazwya konedriver jesetscie pewni z udetected ;d ? Tzn z tego co słyszałem to w necie nic za dramo nie ma bo 1 dzien a potem all detec podobno wyszedł roccat v2 i trzeba placic a ten starszy to nwm jak jest 100 % pewny ze nie wykrywa go :D ? a zatem skad można pobrac ;) ?

Opublikowano

drugie nazywa się logitech g930, płatny.. na yt sprzedają go osoby typu dammo, crasheraaawr r itd.. co do roccata to jest undetected i nie ma tak ze dzień działa a nie dzień nie.. kto Ci tak powiedział? i w odróżnieniu g930 działa na 64bitowym systemie

Opublikowano

Hmmm jak to zainstalowac tego roccata pobrałem pózniej zainstalowałem z folderu 32 bit konedriver i dalej nie wiem co i próbowałem tej kombinacji lecz nic.

odpaliłem uzyłem kombinacji alt +shift 3 razy /// i 1 pokazaly sie jakies zolte kropeczki i aim dziala ;d hmm da sie jakos bardziej zmienic ustawienia tego rocata np d; ?

hmm a potem jak mozna skasowac tego roccata bo co wejde na server mam juz wczytane ustwaienia a np juz nie chce na tym grac to co zrobic jak usunac :) ?

I jeszcze jedno pytanie jakie ustawienia proponujecie zeby wszystko wygladało bardziej legit :):D ? a z tymi kropkami raz sa raz znikaja nwm czemu

Opublikowano

@up Kropeczki (ESP) włączasz i wyłączasz za pomocą klawisza '1' .

Jak skasować roccata ?

Poprostu usuń cały folder z roccatem i już.

Opublikowano

Hmm no dzięki :) Jeśli ktoś chce legit ustawienia do Roccat

ColorR=0.0

ColorG=0.0

ColorB=0.0

ColorA=75.0

Radar=0.0

ESP=1.0

DotSize=2.0

SlowAim=1.0

AimSpeed=15.5

Stealth=1.0

AimAngle=30.0

AutoWall=1.0

AimKey=1.0

Opublikowano

Hmm no dzięki :) Jeśli ktoś chce legit ustawienia do Roccat

ColorR=0.0

ColorG=0.0

ColorB=0.0

ColorA=75.0

Radar=0.0

ESP=1.0

DotSize=2.0

SlowAim=1.0

AimSpeed=15.5

Stealth=1.0

AimAngle=30.0

AutoWall=1.0

AimKey=1.0

O co z tym chodzi ? ;d

Hmmm jak to zainstalowac tego roccata pobrałem pózniej zainstalowałem z folderu 32 bit konedriver i dalej nie wiem co i próbowałem tej kombinacji lecz nic.

odpaliłem uzyłem kombinacji alt +shift 3 razy /// i 1 pokazaly sie jakies zolte kropeczki i aim dziala ;d hmm da sie jakos bardziej zmienic ustawienia tego rocata np d; ?

hmm a potem jak mozna skasowac tego roccata bo co wejde na server mam juz wczytane ustwaienia a np juz nie chce na tym grac to co zrobic jak usunac :) ?

I jeszcze jedno pytanie jakie ustawienia proponujecie zeby wszystko wygladało bardziej legit :):D ? a z tymi kropkami raz sa raz znikaja nwm czemu

Nie usuń ;p Ja po prostu wyłączam coda, potem znowu go odpalam i działa bez czitow ;p

Opublikowano

to są ustawienia do roccata, zmienić je możesz otwierając folder SKINS, edytujac notatnikiem plik "double_click.wmv"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...