Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pomożecie zrobić nowe masterki?

Sykbru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam proszę o podanie wymienionych powyżej specjalizacji ale na nowego pacza lol'a która wyszedł 5 grudnia 2012r

Ad,Ap,ap-carry,ad-carry,suport.tank,offtank,ap bez many prosze o podanie ich

Opublikowano

ja mam z lolpro.com

Ja mam z tej strony do wszystkich tylko dziwnym trafem jak robie jak tam zostaje mi 1 masterek to dodaje co mi tam potrzebne ;d

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Najlepiej rozdawać samemu to co uważasz nie ma sensu brać pod uwage to co robią inni tylko to co tobie się przyda przykładowo jeżeli wiesz ,że na ap przyda ci się rege many to dajesz sobie 21/0/9 jesli nie to 21/9/0 I sam dopasowujesz w co te 21 itd. bo każdy gra inaczej i jednemu przyda sie specjalizacja do lepszego last hitowania innemu nie ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Proszę mi podać uniwersalne masterki a nie na postacie

Japierdole -.- na vayne to chyba proste ze na ad carry nie? reszta mas zpod postacie jax to na hybrydy naprawde tak ciezko to ogarnac?

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Gość ArronBaDo
Opublikowano

30/0/0 na ad

0/30/0 na tanka

0/0/30 na supporta

takie fajne ? bardzo uniwersalne

Opublikowano

Tak... Może wam to łatwo ogarnąć bo jesteście no-life ale mi jest trochę trudniej bo nie "boce" w to cały dzień.

Refresh

Opublikowano

Prosisz o pomoc jednocześnie wszystkich obrażając. Nie, nie jestem skłonny Ci pomóc, użyj mózgu.

Podpowiem - AD używa ataku fizycznego i przydadzą mu się masterki poprawiające wszystko związane z atakiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...