Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Propozycja serwera, ocena.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do Was pytanie. Czy serwer typu Hard, wszystkie mapy nowe, mooby itd. itp. Nowe questy itd. przyjąłby się? Miałby graczy? Jestem w stanie coś takiego zrobić, ale muszę się zorientować czy warto w ogóle to robić. Zapraszam do dyskusji a moderatora proszę o nie zamykanie, ponieważ do tematu o Wymarzonym serwerze nikt prawie nie zagląda i nie ma sensu tam pisać.

Opublikowano

1. musisz miec osobe do zareklamowania

2. nowe mapy itp. to nic ... z epvp i ja umiem sciagnac. takie serwery spadaja nad dno.

2. Samemu nic nie zrobisz ;]

3. Lepiej poczekaj az postanie serwer na dluzsza mete

Opublikowano

2. nowe mapy itp. to nic ... z epvp i ja umiem sciagnac. takie serwery spadaja nad dno.

Niezły hejt ;d Co do punktu 2 i 3, wszystkie mapy mają być stworzone przeze mnie i mój Team, jedynie niektóre mooby wzięlibyśmy z epvp. Powodzenia w tworzeniu serwera, który na 100% nie jest na dłuższą metę, bo jest ograniczony brakiem dodawania nowości ;)

Temu panu już podziękujemy.

@EDIT Down

;))

Opublikowano

ty ale ty jesteś znwaca po chu.. i fes

Opublikowano

Wątpię. Dlaczego ? Ponieważ jest dużo fajnych hardów np. Balantia,Balmora,Tiveria,Ravia itd.

Lepiej było by zrobić serwer medium na starych plikach tzn. System ulepszeń np. Bojowy---Syriusz--Śmiercionośne--Niebiański

Zbroje: Stal--Szafir--Szmaragd--Hwang

Biżuteria/buty: Nieb./fenki--smoka

Bez miliona nowych ltemów,ulepszaczy,mapek.

Ulepszacze np. tylko perły,które można było by zdobyć podczas łowienia ryb i otwieraniu małży.

To byłby serwer,ale takie cudo to jest już przeszłość.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Wątpię. Dlaczego ? Ponieważ jest dużo fajnych hardów np. Balantia,Balmora,Tiveria,Ravia itd.

Lepiej było by zrobić serwer medium na starych plikach tzn. System ulepszeń np. Bojowy---Syriusz--Śmiercionośne--Niebiański

Zbroje: Stal--Szafir--Szmaragd--Hwang

Biżuteria/buty: Nieb./fenki--smoka

Bez miliona nowych ltemów,ulepszaczy,mapek.

Ulepszacze np. tylko perły,które można było by zdobyć podczas łowienia ryb i otwieraniu małży.

To byłby serwer,ale takie cudo to jest już przeszłość.

To Wy możecie wypowiedzieć się tutaj, w tym temacie jaki chcecie serwer. Mogę zrobić harda, mediuma lub easy - ważne, abyście Wy byli zadowoleni.

@Down

Nie bardzo interesuje mnie Twój projekt. Wiem tylko tyle, że będziesz bardzo ograniczony i graczy będzie ubywać, no chyba, że robisz serwer na miesiąc, żeby napchać się kasy. Pamiętam jak się kiedyś grało, może i było fajnie, ale to już nie wróci. Co najwyżej mogą powrócić stare czasy priv serwerów chińskich, ale Metin2.pl z 2007 na pewno nie ;)

Opublikowano

Heh , Kolega Poco jest temat? by sie wypowiedziec .

Wypowiedziałem swoje zdanie co mysle na takie serwery i tyle , i to nie jest hejt ... a co do mojego projektu to mozemy podyskutowac na ts'ie =] bo nie widze spamu na forum . ''brak nowosci'' to tak sie teraz nazywa w Swiecie metin2 , bo zapomneliście jak sie kiedys gralo ? chyba ze grasz w metina ROK ... - To nie jest hejt ... sam mnie shejtowales o byle co ;]

@Edit

@ Down

Odswiezanie Tematu co 1,5 h - To takie dorosłe

Bywalec
Opublikowano

Własne:

• Bronie
  • Zbroje
  • Biżuterię
  • Mapy
  • Misje
  • Miasta
  • Klient
  • Strona
  • Wierzchowce
  • Fryzury
  • Przedmioty

+ bardzo popularną osobę do zareklamowanie na YT.

Opublikowano

No cóż, jeśli chodzi o mnie, to mi się podoba każdy serwer czy to easy czy hard czy medium. Tylko, że w dzisiejszych czasach każdy stawia priv na plikach z mpc, nic autorskiego, przykład: Ktoś tworzy serwer easy, pisząc, że serwer ma dużo nowości, nowe bronie, zbroje itp. Przy czym ja te ''nowości'' widziałem na 10 innych serwerach. Kolejną sprawą są serwery bardzo dobre, które mają przyszłość, ale przez rozdawanie itemków przez admina, lub przez bugi, na serwerze zaczyna ubywać graczy. <--- Na przykładzie balanti.

Ok do rzeczy. Ja bym sobie pograł na jakimś mediumo-easy. Gdzie jest max 250lvl. Exp jest w miare, nie w tydzień 250. Tylko w miesiąc, lub 2, albo nawet 3. No jakieś autorskie zbrojki, bronie, biżuteria, itp. Nie za dużo i nie za mało. A na te zbrojki, bronie, itd to jakieś b. trudne do zdobycia ulepszacze. Fajne deungony bez bugów, jakieś nowe, trudne misje. Obeznany i odpowiedzialny team oczywiście nie zapominający o graczach. I oczywiście żadnych poważniejszych bugów. Już nie jeden serwer przez buga przestał istnieć.

I najważniejsza jest reklama.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Serwer nie hard nie easy tylko raty około 350% ulepszenia stal/ hwang zrobiony od nowa/ i kilka kolejnych hwangów nie kolorowych czy coś i nie pierdyliard tego tylko 3-4

lub zrobić całkowitą nowość czyli np max 445lvl na takim serwie ludzie by grali i kolejne epiki co 15lvli lub np +0 na 100lvl +1 na 101 tylko perły jako ulepszacze magiczne metale w IS i drop z metków

54j7mx.jpg

http://marekjoe.xaa....php?add=BrunoxD

Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili pokaż im jak bardzo się mylili.

Opublikowano

Niezły hejt ;d Co do punktu 2 i 3, wszystkie mapy mają być stworzone przeze mnie i mój Team, jedynie niektóre mooby wzięlibyśmy z epvp. Powodzenia w tworzeniu serwera, który na 100% nie jest na dłuższą metę, bo jest ograniczony brakiem dodawania nowości ;)

Temu panu już podziękujemy.

@EDIT Down

;))

jest bardzo duzo serwerow z nowymi mapkami questami i ekwipunkiem. ale czy pomyslal ktoś nad lekkim ulepszeniem starego serwera? gdzie max lv to 99, gdzie max zbroja to stalka, a bron to max 75lv ew z grota v1. ? bo klasyk to źle? to mniej rzeczy niż na PL to źle? ktos nie wybije w miesiac 99lv sam z bonami to źle? dobrze zrobiony klasyk wgniecie te wszystkie hardy i mediumy w ziemie. ale musi byc naprawde klasyczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...