Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Celownik M145 do jakich broni ?

warchlak2255

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj wylosowałem celownik M145 na zawsze i pytam się do jakich najlepiej broni się nadaje.

Gram szturmowcem i narazie mam karabin AEK i gra się tak średnio.

Opublikowano

Im więcej ma się przedmiotów na stałe tym większe szanse. Ja na początku gry nawet go nie widziałem a teraz prawie codziennie losuje go na 1,7 dni.

Opublikowano

@KENIGER

serio? 5% na wylosowanie z dail draw? serio? losująć od kiedy wlazło daily draw losuje na praktycznie 3 kontach i raz to tylko na tydzień wylosowałem -,-

choć ja to mam pecha ;x w tym czasie wylosowałem x4 bosty po 7 dni na kase i z 10 po 1 dzień x2 mundury forever svd forever i czepek jakiś tam o.0

a co do tematu

do L85 dobre ;d

YAY

Opublikowano

Do famasa kompletnie się nie nadaje. Miałem go i grało się do dupy, ponieważ był widoczny dość duży odrzut.

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Qrva minalem karte o 1 !!!!! a mialbym na zawsze ale no nic lepszy jest od red dota ?;d bo nwm na jakiej podstawie ten dziala

Opublikowano

Działa na iście niesłychanej podstawie kliknięcia tajemnego przycisku PPM i spełnia niespotykane zadanie przybliżania 4x

Dla niektórych broni jest w dodatku w kosmicznym wzorze pustynnym

LOL

Opublikowano

Witam, dzisiaj wylosowałem celownik M145 na zawsze i pytam się do jakich najlepiej broni się nadaje.

Gram szturmowcem i narazie mam karabin AEK i gra się tak średnio.

Po pierwsze: Najlepszy do broni z niskim odrzutem, jak mówią inni koledzy

Po drugie: Dobre także do broni z małym celownikiem tzn., że ciężko się z tego celuje bo celownik jest za mały ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...