Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić?

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrałem paysafecard na 20zł i teraz mam razem 25zł 71gr. I właśnie nie wiem co kupić na steam bo nie mam żadnych planów. Jaką grę polecicie? Tutaj mi głównie chodzi o jakieś strzelanki na słaby komp (myślę nad Half-Life: Opposing Force oraz Blue Shift) albo jakieś takie platformówki zręcznościówki jak Super Meat Boy. Albo jakieś inne ale też ciekawe.

Lajki dam!

Opublikowano

Nie tylko gry ;)

Heh też wygrałem 20 zł :D Kupie l4d2

Ten bonusowy PIN można wykorzystać tylko wraz z PIN-em paysafecard Classic. Punkty sprzedaży paysafecard Classic znajdziesz tutaj.

Dupa, czyli żeby móc kupić coś za te wygrane 20 psc to trzeba isc do sklepu i kupic psc ;d. Potem dopisujesz ten kod co dostales i masz o te 20 zl wiecej ;f

fs_pc.png

Opublikowano

A to mnie w chu... zrobili. To niech spadają na drzewo prostować banany. Zamykam.

Edit

A jednak nie. Przecież mam dwie karty! Sugerujcie dalej.

Opublikowano

ref

Powtarzam jaką grę ze steama byście polecili? Do 25zł, może być coś typu Super Meat Boy lub jakieś fps na słaby komp.

Opublikowano

Wygrałem paysafecard na 20zł i teraz mam razem 25zł 71gr. I właśnie nie wiem co kupić na steam bo nie mam żadnych planów. Jaką grę polecicie? Tutaj mi głównie chodzi o jakieś strzelanki na słaby komp (myślę nad Half-Life: Opposing Force oraz Blue Shift) albo jakieś takie platformówki zręcznościówki jak Super Meat Boy. Albo jakieś inne ale też ciekawe.

Lajki dam!

CS 1.6 albo wydaj na jakąś grę żeby sobie kupićcoś ciekawego w niej :)

Opublikowano

Hmm Left 4 Dead powiadasz. Nie przepadam za bardzo za grami zombie ale popatrzę.

Edit

Nie da rady, za słaby procesor i karta. Będą lagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...