Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie Royals :)

Bl4zz3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gram w bfh bardzo długo , dobre 3 lata i na początku grałem royalami potem 2 lata nationalsami. I tu jest pytanie. Dlaczego więszkość gra royalami , większość Polaków to royale itd. Przecież oni prawie zawsze przegrywaja chyba ze na pozniejszych lvl'ach jest inaczej , nie wiem pomozcie bo nie przepradam za szwabami i przegrywaniem czyli mam dylemat kim grac :)

<a href=
Opublikowano

nie zawsze ja gram tym i tym bo nie lubie przegrywać ;p ale być niemcem to nie dobry pomysł (popatrz na historie co oni nam zrobili) więc czejściej gram royal a jak chce wygrać to wtedy wchodze na national ;)

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Po prostu polacy wolą Royalów. Nie wiadomo dlaczego. Nie ma w tym żadnej różnicy.

Royale wcale nie przegrywają rzadziej. Zawsze jak wchodzisz do gry to dobiera ci przeciwników na twoim ELO. ELO to taka jakby umiejętność gry. Tym masz większe elo to znaczy, że lepiej grasz. Czasami ci dobiera lepszych przeciwników, a czasami gorszych.

To zależy od szczęścia.

nie zawsze ja gram tym i tym bo nie lubie przegrywać ;p ale być niemcem to nie dobry pomysł (popatrz na historie co oni nam zrobili) więc czejściej gram royal a jak chce wygrać to wtedy wchodze na national ;)

Co mają wspólnego Niemcy z Nationalami w grze? Nigdzie nie jest napisane, że Nationale w BFH to Niemcy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@up

za co ich nie nienawidzisz przecież nie każdy Niemiec ..... np.

Jakiś pies zagryzł dziecko czy to oznacza że wszystkie psy są złe i należy je uśpić ? no chyba nie .....

59739_01_08_11_12_17_41.jpg
Opublikowano

Polacy mają wpojony przez otoczenie wstręt do Niemców. W grze Nationals są jakby ich odpowiednikiem, a Royals to Alianci. Możliwe, że Polacy utożsamiają się z Royalsami ;) Mi to bez różnicy i kto wygrywa,lub przegrywa nie ma nic do rzeczy bo frakcja to tylko wygląd. Ja gram i w Royals i Nationals jednocześnie ;)

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

Royale? Więcej jest szwabów i nie mówcie, że Polacy tylko są w royalach, bo wielu jest w natio. I w większości jak ja gram rojalce wygrywają, a że Ty bądź Twój team ,,lami" to przepraszam bardzo. Pretensje kieruj do siebie jak nie współpracujesz.

Głupie szwaby.

@ed

Jak mi kto warna da łeb ukręce.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

W ogóle po co Wy porównujecie do Niemców??

6x up.

Jeśli każdy polak grający w BFH myślał tak jak Ty to byłoby mnie nationalsów o 30-50%.

Tak wgl. to co ma II Wojna Światowa do gry??

2054962.png

Daj Like, bo ugryze.

Jedno kliknięcie nie boli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...