Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] AC:III Misja! Nie mogę przejść

Spoooxu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest Jakiś bot do Assassin Creed III na Misje (Bo mam Problem z misją)

Oto w tym filmiku:

Misja jest w minucie 2:50 ... Dacie jakiś sposób albo coś..

x3y0yyffdci9.png

By Me . ; D

Opublikowano

Nie, nie ma takiego czegoś. Jedynie możesz poszukać w necie SAVE'u, na którym ta misja została już wykonana ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Mój sposób był taki , najpierw szybko wchodzisz do tego siana żeby ten gość co sam chodzi cie nie zauważył i czekasz aż on podejdzie , jak podejdzie zabijasz go , następnie idziesz do tego okręgu czy czegoś do tych 2 gości aby słuchać co oni mówią . Idziesz cały czas za nimi po takich schodach następnie będzie jeszcze jeden gość , nie atakuj go tylko postaraj się schować za namiotem czy czymś ( nie pamiętam już ) i go obejść i chyba później musisz wejść do namiotu i wziąć mapę . Jak ją weźmiesz schodzisz po schodach tak jak wchodziłeś idziesz obok tego siana , wyciągasz pistolet i zabijesz tych strażników przy bramie ( nie pamiętam czy musisz wszystkich zabić czy uciec ) ( najlepiej obok siana stanąć ponieważ tam jest dobry dystans i zanim oni dobiegną to ty wszystkich wykosisz . )

1359301966-U737205.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...