Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC]Gra niedziała

Haritirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem z dbo. Zajestrowałem się, stworzyłem posciać wybieram serwer lobby i ładuje się. Gdy się załąduje pojawia się jakaś ramka klikam przycisz pojawia się druga i się zawiesz dbo. Znika nagle i jest wyłoczone. Za pomoc like.

@edit.

Troche się przyjrzałem i wyskakuje jakaś ramka z GameGaurd jak klikne to się gra wyłacza a potem i tak się wyłacza jak ta ramka się skonczy.

200 post :D

yiWCsl1.png
Opublikowano

Nadal nic. Wyskakuje tylko coś GameGaurd bla bla potem kolejna jakaś [email protected] i crashuje gre.

@edit.

Najpierw takie coś:

post-394813-0-36739600-1354725054_thumb.jpg

Potem takie coś

post-394813-0-92654800-1354725058_thumb.jpg

@down

Łap. Po tej pierwszej tablicy jak minie czas albo klikne na nią gra się wyłacza.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Nadal nic. Wyskakuje tylko coś GameGaurd bla bla potem kolejna jakaś [email protected] i crashuje gre.

@edit.

Najpierw takie coś:

post-394813-0-36739600-1354725054_thumb.jpg

Potem takie coś

post-394813-0-92654800-1354725058_thumb.jpg

@down

Łap. Po tej pierwszej tablicy jak minie czas albo klikne na nią gra się wyłacza.

Antywirusy wyłączone? Zapora off ?

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

a masz zainstalowany cheat engine? Bo w jakiejs grze tez cos takiego bylo bo CE byl zainstalowany na kompie

Opublikowano

@up

Wielke dzieki !!! Odistalowałem cheat engine i działa bez zarzutów. Masz już like.

@topic

Temat do zamkniecia.

Jednak jest to dalej. Niestety po jakiś 2-4 minutach znowu to wyskakuje.

yiWCsl1.png
Opublikowano

to moze wyczysc kompa ccleaner i moze masz jeszcze jakies programy ktore moga byc wykrywane jako hacki albo sluza do reverse engineeringu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...