Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win 7 x86 RAM

karoleq99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Brejdak ma takie problem że jak wchodzi we właściwości systemu i w menadżer zadań to wykrywa mu zainstalowana pamięć:5GB (dostępne 3,44gb). W menadżerze tez wykrywa mu 3,5 dostępne. Wiecie jak zrobić, żeby było wykorzystywane pełne 5 GB ? Dzięki wielkie !

Opublikowano

Systemy 32 bitowe wczytują maksymalnie 3,5 GB. Jedynym rozwiązaniem jest zainstalowanie systemu 64 bitowego.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Opsss.... Sorki. Mam x64 . Pomylka . Bo dzisiaj z 32 na 64 przeinstalowalismy i dalej to samo

I tam w win7 jest klasyfikacja systemu. Wlazlem tam i pisalo ze Pamięć zarezerwowana dla systemu 1,6 gb czyli te co nam brakuje. Karta graf to GTX660Ti. Nie wiemy o co chodzi .:<

Opublikowano

Totalny format robiliście czy na innym dysku zainstalowaliście czy jak? Jeśli nie, to niech spróbuje odłączyć komputer całkowicie, wyjąć jedną kość, uruchomić system, sprawdzić, wyłączyć, odłączyć, włożyć ponownie.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

wcisnij ciltr +r i wpisz w tym okienku msconfig i w takim okienku jednym nie pamientam jakim mozesz to zmienic ( w jednym z ktorys okien jest ustawienia zaawansowane chyba ale ci dokladniej powiem jak nie bedziesz wiedzial za kilka h) bo jestem teraz w niemczech

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...