Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]NFS Most Wanted 2

nakominy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem z gra Need For Speed Most Wanted 2 a mianowicie z DirectX.... posiadam karte graficzna dosc stara 1,5 GB GeForce 7300 LE wraz z zaktualizowanymi sterownikami noi moja karta ma wsparcie z DirectX 9.0 c a do Gry potrzeba conajmniej 10.1 no wiec instaluje DirectX 11 no i wszystko dobrze ale karta nie funkcjonuje z tym directX szukalem w sterownikach i wszystkim probowalem sciagac ale nic zalanczam gre wychodzi Komunikat :

"

A DirectX 10 or better graphics is required Please ensure you are using a supported graphics card with up to date drivers "

no nic sie nie zalancza :D Pomocy macie jakies pomysly i jak musze kupic inna karte to doradzcie jaka ;D

Opublikowano

Jaki masz system operacyjny ?

a jak nic nie pomoze zainstalowanie DirectX 10.1 to? PS Jak bym mial w planach kupic jakas karte graficzna to jaka Proponujecie?

Opublikowano
Jak bym mial w planach kupic jakas karte graficzna to jaka Proponujecie?

To zależy od reszty podzespołów, tzn. zasilacza, procesora itd.

a jak nic nie pomoze zainstalowanie DirectX 10.1 to

Pomoże. To nic dziwnego, ze gra nie obsługuje nowszej wersji, niż jest wymagana. Tak samo FIFA 13 potrzebuje DX9, przez co mi na DX11 nie chciała się zainstalować ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

To nic. Tak czy siak na DX10 powinno być OK. Zainstaluj i sprawdź - nie zaszkodzi ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...