Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ping

szymdrop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem gdy gram sobie rozgrywkę w lol-a to od czasu do czasu ping mi wzrasta do 500-600 ms po czym od razu zaczyna powoli spadać i tak cały czas. Wszystkie programy obciążające lącze są wyłączone i nic nie jest pobierane. Dzieje się tak od updatu z przedsezonem dodam że w innych grach niema takiego problemu. Oto zdjęcie z testu pinga :

http://imageshack.us/photo/my-images/542/49471193.png/

1360337495-U363674.jpg

Gość Menesterowy
Opublikowano

Bezprzewodówka / Kabel?

Próbowałeś 'Naprawić' clienta z poziomu launchera? To pomaga w większości przypadków.

Nic nie zakłóca połączenia?

Opublikowano

Ale w czym problem? Masz wysoki ping i co? Laguje Ci, scina, masz spozniony zaplon? U mojej dziewczyny ping skacze sobie od 50 do 200 i nie ma z tego zadnych lagow.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Ping wzrasta natychmiastowo do 500-600 po czym odrazu powoli wraca do normy i tak co chwile(robi się lag taki jak podczas gdy ping jest wysoki tyle że przez chwile niestety przeszkadza to w grze bo postać może wejść po towera itp )

1360337495-U363674.jpg

Opublikowano

Napisz jakiego masz może kompa, bo od tego też to zależy. U kolegi w teamfightach też tak wzrasta, co nie raz mu pisze Próba ponownego połączenia ;)

wobqx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...