Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Medyk i luneta M145 jakie szanse ?

st128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakie sa szanse na wylosowanie lunety m145 dla medyka w suply drop (999 batlefounds za losowanie) losowałem juz ze 3 razy i jakies bandaze , lufa zasiegowa..... to jest chyba strata kasy :(

Opublikowano

Może ja zacznę :P Wydałem (wstyd kurwa dorosły i tak nie myśli) 90zł i lipa w sumie gdzieś na 21 dni go losłem ....

Opublikowano

Ten supply drop to jedno wielkie gowno, nigdy mi się nie wylosowało tego m145 na zawsze, (only 1,7 dni), ale to kusi ciągle bo każdy by chciał je mieć ;)

Opublikowano

llolz ;x ta lunetka to gówno o.0 co ja sniper że z lunetą mam chodzić.... bez obrazy

YAY

Opublikowano

llolz ;x ta lunetka to gówno o.0 co ja sniper że z lunetą mam chodzić.... bez obrazy

No nie powiedziałbym tego o tej lunetce może i jest lipna dla innych,ale dzięki niej jestem wstanie powalić nie jednego snipera,a do tego za kim sniper we mnie źle namierzy a jest wiele takich sytuacji bo gdy sniper mnie namierza to go słyszę dzięki czemu źle we mnie trafia dwa zawsze się ulecze kiedy chcę bo mam apteczkę i jest właśnie wiele szans,że sniper nawet się nie zająknie jak już leży.

+Do tego jest zajebista frajda jak ludzie się wkurwiają i jeszcze jak się żalą jak to możliwe,że medyk potrafi lepiej niż sniper co ma zoom 6x no i niezłą mam polewkę dzięki temu gdzie przy zwykłemu celownikowi nie miał bym tyle frajdy i takich śmiesznych sytuacji :P

Edit:Co do tematu mi wypadło za 1 razem właśnie ta lunetka m145 na forever można powiedzieć fart początkującego ponieważ właśnie to za resztę founds jakie mi pozostały po zakupie zestawu brutus to kupiłem jeszcze ten zrzut z ciekawości.

Opublikowano

Jestem Troche zielony w tym ale Chodzi wam o celownik ??? Czy Lufe?? Oswieci mnie ktos?

O celownik (lunete)

@Down

Czy ty głupka udajesz czy co ?? czy w ten sposób nabijasz sobie posty ??

Przecież pisze w tytule i ludzie piszą o lunecie m145,a nie o żadnym red dot .

Opublikowano

ja miałem takiego pecha że na medyku ni hu*ja nie mogłem go wylosować a na snajperze 1 losowanie i M145 ;( na zawsze

Opublikowano

Witam panownie ! dzisiaj zaryzykowałem miałem 3000 bf na koncie zrobiłem trzy losowania 1 : amuniacja WWz na zawsze, 2: 140 bandazy I, 3 !!!! M145 na zawsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))

Opublikowano

To wy to macie dopiero narąbane w tych głowach, żeby po 100zł wydawać na jakieś losowania, gdzie nie masz żadnej pewności co do strzału xD

Raz można sobie spróbować, poczuć się szczęśliwcem i zaszaleć jeden los, jak nie wypadnie, to nie próbujesz przejebać całą pensję, samochód, dom i żonę, żeby tylko mieć jakąś zjebaną lunetę to zjebanej gry, która i tak się kiedyś skończy :D

Opublikowano

ja za 1 razem dropłem tego pustynnego M145 :) na zawsze :D

WG mnie to jedyny sensowny celownik.... można zdejmować graczy z dużej odległości

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

To wy to macie dopiero narąbane w tych głowach, żeby po 100zł wydawać na jakieś losowania, gdzie nie masz żadnej pewności co do strzału xD

Raz można sobie spróbować, poczuć się szczęśliwcem i zaszaleć jeden los, jak nie wypadnie, to nie próbujesz przejebać całą pensję, samochód, dom i żonę, żeby tylko mieć jakąś zjebaną lunetę to zjebanej gry, która i tak się kiedyś skończy :D

dobrze powiedziane :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...