Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Xin w nowej jungli

Gość LemoN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma dużego problemu , jak dla mnie to te zmiany w jungli są mało zauważalne .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Gość Menesterowy
Opublikowano

Imho. Xin od zawsze był bdb. junglerem, teraz chyba nawet jest mu łatwiej.

Wbudowany lifesteal i dodatkowy duży AD ze skilli powoduje, że jungla xinem to bułka z masłem.

Jungluj smiało.

Opublikowano

BTW - nie startuje się teraz z armorem tylko z machetą i 5 potami. Jedyni junglerzy, jacy mogą iść bez machety to chyba tylko Cho, Fiddle, Nunu i Elise.

Early ganki są teraz mniej opłacalne i mają mniejszą szansę na sukces.

@DOWN

No chyba nie. Jeśli umiesz junglować to nigdy nie startujesz z armorem czy żadną maczetą.

Zawsze buty i 3 poty.

Xinem w nowej jungli jeszcze nie byłem, ale myślę że easy da radę.

Ok - przeżyj z butami całego cleara i miej jeszcze zdrowię i manę na zgankowanie innej linii - życzę CI powodzenia.

Nowe moby teraz BOLĄ, a golemy to twarde skurczybyki. które słabszymi junglerami będzie się omijać (zamiast tego 2x wilki).

Dodatkowo buty nie dają już tak dużej przewagi - mają 25 punktów szybkości mniej ORAZ wszystkie champy mają 25 szybkości ruchu więcej.

A junglowac można wszystim, czym junglowało się do tej pory. Po prostu niektórzy stali się silniejsi.

wikmk9.jpg

Opublikowano

BTW - nie startuje się teraz z armorem tylko z machetą i 5 potami. Jedyni junglerzy, jacy mogą iść bez machety to chyba tylko Cho, Fiddle, Nunu i Elise.

No chyba nie. Jeśli umiesz junglować to nigdy nie startujesz z armorem czy żadną maczetą.

Zawsze buty i 3 poty.

Xinem w nowej jungli jeszcze nie byłem, ale myślę że easy da radę.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

A co tu umieć junglować ? ;______; Tak jak ktoś wyżej napisał, wyczyść całą jungle i miej potem jeszcze zdrowie na ganka to chyba 'bardzo dobrze junglujesz' wtedy ;p

Opublikowano

Stwierdzenie 'bardzo dobrze junglujesz' i to że dzięki temu ma się więcej zdrowia jest bez sensu - a to z takiego powodu, że to nie skill gracza się liczy, ale cyferki ukryte za działaniem tej gry.Umieć junglować a wpierdziel od stwórów to dwie różne rzeczy.

A faktem jest, że nowa jungla kopie w jajca i to ostro - jeżeli nie jest się przystosowanym specjalnym rodzajem sustainu, jak WW lub Nunu.

Nie ma sensu zaczynać z armorem. Te 5 potek i tak będzie się mieć dzięki temu iż maczetka kosztuje 300. Dodatkowo zdrowia będzie się mieć tyle samo, jako iż z machetą czyścimy junglę ZNACZNIE szybciej, i mobki zwyczajnie nie będą mieć tyle czasu na zadawanie obrażeń. Z reszta maczeta daje nam więcej opcji budowania się niż cloth armor. O butach nie wspomnę bo jak już mówiłem dostały nerfa, a szybkość postaci wzrosła. Lepiej zainwestować w Quinty na szybkość ruchu.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...