Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Supeme Coin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam problem bo do wykonania misji potrzebne superme coin ,a jak to podnisć bo wiem gdzie to jest ,w takich totemach się rodzi tylko jak podnieść??? a zapomniałem dodać ,że to jest w totemach tylko jak to wyciągnąc??

post-89289-1257587207_thumb.jpg

post-89289-1257587276_thumb.jpg

Opublikowano
siema mam problem bo do wykonania misji potrzebne superme coin ,a jak to podnisć bo wiem gdzie to jest ,w takich totemach się rodzi tylko jak podnieść??? a zapomniałem dodać ,że to jest w totemach tylko jak to wyciągnąc??

mozecie to uznac jako spam ale co tam... Te supreme coin to jest item wymyslony przez serwer nikt kto tam nie gral ci nie pomoze :P powiedz mi czy te supreme coin nie jest przypadkiem za placenie/votowanie na serwer? bo wydaje mi sie ze za to dostajesz itemy a itemy mozesz dostac tylko wtedy... to sie nigdzie rodzic nie moze... jak cos to tylko bedzie totem ktorego musisz zabic i bedzie loot z niego.... wydaje mi sie ze te supreme coin to item ktory daja za votowanie lub wplacanie kasy na serwer za co mozna kupic itemy itd. wiec inaczej d tego sie nie dostaniesz

Moj internet w niemczech:

232431327.png

(Komp jest do dupy ale internet, mioodzio.)