Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] The WarZ

kastiell222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mój problem polega na tym ,że wchodze w launchera i pisze Checking for the new updater ,dochodzi do (10) w nawiasie i wyskakuje błąd ,że nie moge się połączyć z serverem.

Antywirus i zapora wyłączona.

Proszę o pomoc.

Untitled.png

Opublikowano

Typowy objaw blokady przez Firewalla lub brak polaczenia z internetem. Napisz jaki masz sprzet, jakiego antywira, firewalla, jaki internet itd.

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Antywir - AVG Anti-Virus Free Edition 2012

Firewall - zwykła zapora systemu win7

internet - Neostrada 10mb/s modem - Livebox

Ze sprzętu to co mam ci dokładnie podac?

Opublikowano

@up

Mam ten sam problem , zaplacilem za gre lecz nie moge jej pobrac juz od dwóch dni. Na oficjalnym forum domagam się zwrotu pieniędzy za tą niby "grę" .

Błąd nie jest spowodowany firewallem czy antywirusem przynajmniej w moim przypadku lecz problemami z serwerami WarZ .

Opublikowano

Proszę również o pomoc jesli ktos zna rozwiązanie na ten temat.

Napisałem Ci możliwości rozwiązania problemu z temacie: [szukam] Gra podobna do WarZ

Sprawdź co tam napisałem i napisz czy działa..

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

@up

Dzięki za pomoc naprowadziłeś mnie troche na rozwiązanie, rozwiązanie jest takie że wystarczy usunąć stare rejestry (zostaną zastąpione czystymi) . Jeśli to nie pomoże to tak jak kolega wyżej pisał sciągnąć czysty plik hosts.

W chwilii obecnej pobieram WarZ :)

Opublikowano

@up

Dzięki za pomoc naprowadziłeś mnie troche na rozwiązanie, rozwiązanie jest takie że wystarczy usunąć stare rejestry (zostaną zastąpione czystymi) . Jeśli to nie pomoże to tak jak kolega wyżej pisał sciągnąć czysty plik hosts.

W chwilii obecnej pobieram WarZ :)

No właśnie widzisz. A takie rejdże był z twojej strony :D. Liczę na lajka ^^

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...