Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Client się nie uruchamia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam metina i z 2010 i tego najnowszego. Zainstalowałem i wrzuciłem łatkę innego serwera. Gdy klikam na ich ikonkę z serwera włącza się ich client z całym czarnym obrazem. A po chwili jakiś dźwięk errora a na pulpicie nic nie ma w sensie żadnego okienka z errorem. I tak cały czas. W pliku syserr.txt jest coś takiego:

1205 14:50:02440 :: ============================================================================================================

1205 14:50:02440 :: Abort!!!!

Proszę o pomoc!

Opublikowano

Nie spotkałem się jeszcze z takim błędem, sterowniki z karty graficznej masz zaktualizowane?, NET framework zainstalowany?.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

1 problem (możliwy). Launcher jest pewnie nie na pliki 2010 ;p. Ewentualnie ty ściągnąłeś innego clienta, a wrzuciłeś łatkę z 2010.

2 problem (możliwy). Masz nowsze lub starsze locale_pl.eix i .epk

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

Nie mam na to siły, ktoś zna " prawdziwy " powód niech pisze, bo nie będę ściągać 20 clientów i 20 innych plików.

Opublikowano

ale twój syserr nic nie pokazuje, więc to musi być powodem... "i to jest prawdziwy" powód. ""Nawet sam napisałeś: Zainstalowałem i wrzuciłem łatkę innego serwera.""

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Opublikowano

Mam clienta metina z 2010 i tego teraz najnowszego. Mam łatkę serwera Teriana czy jakoś tak. Wrzucam łatkę do clienta metina i odpalam i jest ten błąd..

Opublikowano

skoro wyrzuca Ci tylko tyle do syserr'a to albo pokazuje Ci się "LOG" jak się włącza klient, albo po prostu kombinacja z plikami. tak to jest wrzucać gotowce.

PS. zapewne pliki nowsze wrzuciłeś na starego klienta i to nie będzie grało, chyba ze poodnajdujesz w rootach lub uiscrypt'cie(zależy co gdzie nie pasuje) co jest nie halo, pliki z klienta 2012 nie pasuja do klienta 2010 :) modyfikacji w uj jest, ale dla znającego się trochę na programowaniu do ogarnięcia.

zapewne autopoty albo coś w tym stylu chciałeś mieć, no i nie wyszło.

jak masz klienta 2012, to czemu sobie go nie przerobisz żeby Ci śmigał na privie ?

PS2. napisz jakie pliki przerzuciłeś dokładnie ...

Opublikowano

albo upnij swojego clienta, to Ci poprawię ^^

1std.png

Opublikowano

Jeszcze jednym powodem mogą być zabezpieczone pliki .epk i .eix innego klienta a twoja binka ich nie potrafi odczytać.

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

Nie naliczaj postów, bo kur** zrobiłem clienta, zmieniając all i nie uruchamia się. Nikt nie potrafi pomóc ?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...