Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]z obrazkami

mistrzunio12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam nastepujacy problem. Po tym calym patchu co niby mial polepszyc cos w interfejsie mam bledy. Mianowicie. Nie mam obrazkow ze sklepu, nie mam obrazkow postaci kto kogo zabil oraz w tablicy wynikow. Nie mam tla w sklepie. Wszystko do dupy, ma ktos moze taki sam problem lub pomoze go rozwiazac ?!

Opublikowano

Może coś ze sterownikami do graficznej, poinstaluj wszystkie pierdoły, a w między czasie możesz do supportu napisać.

Opublikowano

Nie sadze zeby bylo to cos z moja grafika bo o godzinie 2 w nocy konczylem ostatnia gre i bylo wszystko w porzadku, dzis sie loguje odpalam gre, daje mecz i gdy gra sie zaczela takie jaja mi wyszly...

Opublikowano

Mam podobnie, tylko ja widze postać, ale nie widzę przedmiotów w sklepie i ramek/kontur gdzie co się kończy. (Np. mam tablicę wyników, to mam ją przezroczystą, są wyniki ale nie ma ciemnego tła).

Opublikowano

Słuchajcie Wiem Juz O Co Kaman... Szukalem Tego Przez 2/3 Dni i Wkoncu Znalazlem Odpowiedz ... a wiec.. Pewnie Mcie procki AMD Athlon...

i . riot pisze ze pracują nad tym bo AMD ATHLON nie ogarnia tych nowych interfejsow i graf powiedzieli ze starsznie nad tym pracuja i ponad 1 /2 k ludzi tak ma ;/

niestety ja tez mam ten problem

wiec jesli macie Procka Amd Dajcie Sobie Narazie Spokoj Z lolem . Ps zadne Dodanie Ramu itp NIC WAM NIE DA

jest to wina procesora i tylko jego :)

21278_23_03_12_11_09_58.png

Opublikowano

usun lola i jak masz instalke to zainstaluj od nowa ale mi ku*wa trudne

no ku*wa trudne wiesz czemu ? bo g*wno daje nie widzisz co kolega napisal wyzej ?

Opublikowano

Dokładnie, warto przeszukać fora League of Legends NA i piszą. Również jest temat zalożony wcześniej o tym i podany powod:

http://www.mpcforum.pl/topic/783377-problembrak-itemow-w-sklepie/

Pomogłem? Polub mój post :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...