Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Jungla

blacha212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jakie postacie polecacie na jungle i jeżeli moglibyście to wskazówki jak używać daną postać na junglera.

Za pomoc like.

Pozdrawiam

Opublikowano

Hmm, wszystko co tankowate i duży damage z początku. Napewno jest trochę trudniej, ale wyrównało się to właśnie tymi itemami. Jest przyjemniej.

Wskazówka? Jak ktoś Ci pulla, to niech zada trochę obrażeń, bo buff rzuca się odrazu na junglera, nie na tego, który pierwszy go zaatakował.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Lee sin sobie dobrze radzi w każdej jungli, może nie robi tej jungli już tak szybko camp, mid niech ci porządnie zbije buffa, bo inaczej na początek będzie słaby. Ogólnie potrzeba też trochę doświadczenia.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

@up, Myślę, że odpowiednie masterki i runy powinny dać radę. Chodzi mi o tego pulla/doświadczenie.

@top. Ja Ci polecam "najbardziej słabą" postać do junglowania, a chodzi mi o Fiddlesticksa. Wielu ludzi uważa, że jest słaby, a ja uważam, że jest bardzo dobry w roli mid/jungler. Ma bardzo potężne W. Niedoświadczeni gracze będą mieć kłopot z gangowaniem na początku (przed 6), ponieważ trzeba trochę poczekać, aż przeciwnik pushnie, ale gdy to zrobi na pewno będzie kill (E+Q+W + pomoc kolegi z linni). Po 6lvl fiddlesticks, ma bardzo dobre gangi, prawie nie do uniknięcia.

Na początku napisałem Ci, że jest bardzo słabą postacią w jungli. Napisałem to tylko dlatego, że większość ludzi tak uważa, ja sądzę, że jest to bardzo dobry pick na junglę.

Opublikowano

Xinem po tym patchu bynajmniej mi sie ciezko jungluje, caly czas na resztce hp, ale da sie i ma dobre ganki.

Polecilbym Fiddla i przede wszystkim Warwicka, sa to postacie praktycznie stworzone do jungli i swietnie sobie z nia radza, sa to praktycznie jedyne champy ( mowimy o normalnej grze- nie o 2kelo + ) gdzie wychodzi sie z jungli praktycznie zawsze z pelnym hp.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma różnicy pomiędzy starą a nową dżunglą/junglą (jak kto woli) wszystko sprowadza się do trudności przy pierwszym buffie i zakres postaci junglujących wg. mnie się nie pomniejszył

heh

Opublikowano

lee sin , nocturne (wyszła do niego legenda teraz), mao kai , skarner.

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...