Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]nie potrafie wejść na serwer

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam cs 1.6 steam i non steam niestety na obydwoch cs nie potrafie wejsc na zaden serwer laduje sie cs i nagle przy koncu weryfikacja danych cs sie scina muzyka z gry tez probouje poczekac i nic co mam zrobic?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Uruchom jako admin

wątpie że to coś da. może sproboj usunąć ns. i sprawdz?

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

usunolem ms nie dziala usunolem zwykly tez nic nie daje ?? czego może to być przyczyna? odrazu mowie na mam czitów

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Na początek zmień rozdzielczość gry , powinno to pomóc.

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

nie pomaga :[ no nie wiem mialem cs'a i nigdy tak nie mialem nawet reinstal nie pomoaga wejde na serwer jak z 20razy wloncze cs zetnie mi sie to wyskoczy blad ze program przestal dzialac i znow

Opublikowano

A od ilu dni ci się tak dzieje?.

05579026465146431726.png

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

1-3miesiace ale wtedy to za 10razem weszlem na serwa a tera wgl nie da sie wejsc

Opublikowano

hmm.. Zrób formata to przeważnie pomaga :)

05579026465146431726.png

Opublikowano

fajny rym xD ale nie moge zrobic formata bo komp nie moj..... rodzie powiedzieli nie

Opublikowano

po kryjomu tak szybko jebnij formata nic nie zaszkodzi :) w nocy włącz szybko zgaś światło , starzy sie nie dopatrzą ;d

05579026465146431726.png

Opublikowano

ta na dysku mam zajete 160gb nie dowiedza sie :[ jeszcze jakies ich programy zeczy faktury itd jakis inny sposob

Opublikowano

Pisałem o tym wiele razy ale napiszę jeszcze raz

1) Wchodzisz w folder z CSem na steam <Dysk ze steam>/Program Files/Steam/steamapps/<nick na steam>/counter-strike

2) Wchodzisz do folderów cstrike i cstrike_polish i usuwasz wszystkie pliki związane z motd pliki jaki MUSISZ usunąć to motd.html

3) Wchodzisz w panel sterowania --> dodaj kub usuń programy (też coś podbnego ^^)

4) Usuwasz program RelovantKnowedge (podbnie x3)

5) <nie wymagane> Reinstal CSa (nie musisz robić)

Powinno być git , sam tak miałem i to mi pomogło

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...