Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[/] Doznania z Administratorami

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ze względu że Leci wiele spamów w tematach jakie kompletnie do tego nie Obowiązują

postanowiłem założyć temat gdzie oczywiście można wpisać wasze doznania nie zadowolenia co do Użytkowników lub Administratorów

Może zacznę jako pierwszy

W notatniku daję wam rozmowę prywatną dokładnie GG z dzisiejszego ranka

i Odpowiedzcie sobie sami czy xDayEnd jest Osobą Dorosłą jak Twierdzi w Tej oto rozmowie :-)

http://notepad.cc/rozmowa

Czekam na wasze doznania :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Temat dobry, można rozwinąć dyskusję. Jednak obawiam się, że nasz kochany moderator zaraz go zamknie. I tyle będzie z dyskutowania.

Czytałam tę rozmowę i dla mnie zachowanie niektórych osób wychodzi poza margines po prostu. Nie wiem co trzeba mieć z łbem, żeby hejtować się w internecie.

Opublikowano

Temat dobry, można rozwinąć dyskusję. Jednak obawiam się, że nasz kochany moderator zaraz go zamknie. I tyle będzie z dyskutowania.

Czytałam tę rozmowę i dla mnie zachowanie niektórych osób wychodzi poza margines po prostu. Nie wiem co trzeba mieć z łbem, żeby hejtować się w internecie.

Jak dla mnie oboje mają po 15 lat i jeśli nasz Kochany mediator tak ich kocha Powinien czytać co piszą a nie ostrzegać ja za 2 posty dostałem 20% opi piszą ich po 50 i mają 0% co za tym idzie Albo zmiana Mediatora Forum albo Mediator jak rozdaje warny niech rozdaje je tak jak należy to Tyle Pozdrawiam :-)

Jak znajdę dam ss że Ciefcynka i Gerbi to ta sama osoba na Forum

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Typowa praca mediatora ale okey niech będzie :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

No ja wiem, że potrzebne są dowody... ale cholera! Jak ich nie będzie to on może sobie bezkarnie używać multi acc? Super po prostu.

Przecież nie wiesz, że Gerbi to Ciefcynka czy ktoś inny, to są tylko domysły.

Opublikowano

No nie ma, ale to pewnie też nie dowód, bo przecież on może mieć inne GG i ktoś się podszywa. Pewnie!

+ pisał mi na forum passy swoje do innego forum (nie podaję, bo regulamin), a login był gerbi. a konto zakładane zanim powstało konto Ciefcynka

+ pisał do mnie później na GG, z GG Gerbi i mówił, że opublikował ankietę (jako Ciefcynka)

Aha, nie mam pw jak już pisałam. A archiwum GG zaraz przejrzę, bo nie wiem czy wtedy nie miałam wyłączonego.

Opublikowano

Nie żebym się wpier^^ Ale czy taki temat który dotyczy użytkownika forum a niezbyt dotyczy gry nie powinien lepiej być w Pogaduszkach? ^^

A jak dla mnie to Cief to transwestyta ;o Raz pisze jako kobieta raz jako mężczyzna ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...