Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat, Ulepszać czy sprzedawać?

Magiczna Panda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie gram co prawda w Metina, ale domyślam się, że dropnęło Ci coś wartościowego. ;f Powiem Ci tak - jeżeli tego nie potrzebujesz, nie brakuje Ci kasy, a możesz znacznie się wzbogacić sprzedając +9, a nie +2 (chyba, że różnica w cenach jest niewielka...) to ulepszaj. :D Ale jeżeli jesteś w dołku finansowym to odpuść sobie i sprzedaj +2. :x Moja rada. Ja tak robiłam w LC zawsze. Bez ryzyka się nie dorobisz kokosów. :D

Opublikowano

Masz szczęście, ja polecam go ulepszać zwojami do +9, a potem albo go sprzedać albo zostawić dla siebie.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Pal bodzami, wcześniej włóż kd moba i kryta 4'eczki. A to czy go zostawisz dla siebie, czy sprzedasz to już Twoja decyzja, aczkolwiek według mnie nie opłaca się go sprzedawać w obecnym stanie. Najpierw tak jak pisałem, włóż do niego kd, jak już wejdą to ulepszaj do 9.

Pozdrawiam.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Dokładnie tak jak UP, masz kase dobijaj na 9 nie masz DROP! i kupuj bodzie wbijaj na 9 i włóż KD, potem robisz sobie 35 lv dropka dobijasz dobre eq aure G Berka M10/G i pompa na Metki do Lasu z Buffem ja tak robiłem obecnie mam na Monolicie to z rękawicą drop epicki ;D

Ewentualnie czasem przekładam Riba sr 49 +9 dropnięty ;D na Hara 75 i na zjawe kamole lecą ładnie polecam robić tak jak ja chociaż zrobisz jak wolisz ;D sorry za składnie ;D

1312454350-U203760.png
Opublikowano

Zdecydowanie ulepszac bo jak wbijesz na +9 bedzie do przodu okolo 2,3 razy. Jak go teraz sprzedasz to troche "stracisz" oczywiscie myslac przyszlosciowo. Ewentualnie wbij na +9 i uzywaj go sam :D

Opublikowano

Nawet jesli spali ci sporo bodzi i kd to i tak zysk bedzie wiekszy jak sprzedasz go +9 . ( wliczajac w zysk cene spalonych bodzi i kd powinienes byc na plusie ) Mozesz go tak samo sprzedac za PLNY ;d

1329762369-U274919.png
Opublikowano

Powiem ci tak sam kiedyś kupiłem od bota 51sr

chciałem wbić na 9 i trzymać go do konca gry ale nie wyszło kd+4palił zrobił na 6 i cofało;/ kasy poszło na niego ponad połowa wartości

i sprzedałem go na forum za 12kd był+5 wtedy na s10 1 kamyk 1kkk wiec miałem 12kkk i kupiłem eq zrobiłem skille wiec twoja decyzja jak masz mało yang i ci są potrzebna to sellaj a jak nie potrzebne ci yang to ulepszaj,pamietaj że taki fms jest praktycznie do końca gry

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ulepszaj tym bardziej ze na 30 lvl dostaje sie 5 bodzi Zrob dwa konta werbuj 1 kontem exp 2 i +9 zostaw lub sprzedaj wartosciowo go KD do expa +4 bedzie warty nawet z 180-200zl na allegro

Licze na LIke It

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Jase ulepszaj to jest jak turuta śr 30 tyle, że 15 wolniejsza ale od czego są zielone potki na 75lv dopiero bym go sprzedawał zamieniał body w takim fms na metki to kosa.

Ja na przykład mam sr 34 z kd aure na P dzika na 70lv wale 4k w metka.

Opublikowano

No mam tam 550kk , dobra to kuje do +9 ;D , thanks temat close.

Autor wyraznie zaznaczyl , ze close. Odpowiedni delikwenci zostaja upomnieni warnem za powielanie odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...