Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fenomen ? Shakes & Fidget

qazqaz21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem napisać ten temat z czystej ciekawości co wy myślicie o "fenomenie" SF.

O co mi dokładnie chodzi.

Co ta gra właściwe w sobie ma, że tyle ludzi poświęca na nią czas? Poza ładną grafiką czy jest coś jeszcze ?

Każdy wie, że gra opiera się na wykonywaniu misji a właściwie ich kliknięciu i w zasadzie to wszystko ?

Widziałem parę tematów, że ktoś chciał zrobić gry ala SF z tym, że nie flashowe a "zwykłe" z wykorzystaniem php, jquery itp.

Jakie macie zdanie o tej grze ? oraz czy sami byście stworzyli taką czyli klona z innym tematem? a może to szkoda czasu ?

Opublikowano

grałem kiedyś w to ale moim zdaniem ta gra trochę nudzi za dużo tam rzeczy jest . Ja wolę coś na wzór SF czyli Holy War ale to moje zdanie tylko

Opublikowano

Wg mnie ,,ogół".

Gra jest play4free, a nie pay2win, to jest wielki plus. Ogrom części ekwipunku, grafika, ciekawe ,,teksty" misji. Tak po prostu ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Gra jest monotonna przy dłuższej rozgrywce. (1.5 roku bez grzybów na 150 lv trzeba) Nie jest to gra, w której grasz na czas, tylko odwalisz swoje poprzez awanturniczość i masz do następnego dnia spokój, przez co każdy może w nią grać. Jest graficznie świetna, fajnie rozwinięty system lochów, dodają nowe rzeczy np ostatnio klaser, sracz bogów. Te 2 dodatki bardzo urozmaiciły rozgrywkę :)

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

nie potrzeba 1.5 roku na 150 lvl... Według mnie każdy stawia za cel to aby pokonywać lochy i zdobywac nowe artefakty.. Gdyby stworzyli serwer.. na którym nie można doładowywać grzybów.. taki na którym każdy miałby równe szanse.. wtedy dopiero by przybyło graczy.. alle niestety twórcy nic nie zarobią... a martwią się tylko o siebie <_<

: )

Opublikowano

Ja uważałem, że gra jest zajebista, grałem prawie 2 lata, teraz mi się znudziła :)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Oto kilka powodów dlaczego lubie tą gre.

-Ładna grafika

-Zdobywanie nowych lochów

-Granie z kolegami przez gildie.

-Zdobywanie nowych przedmiotów,

-Walki na arenie.

-Zdobywanie czci.

-Czekanie na następny dzien aż awanturniczość zostanie uzupelniona,i można wbijać lv:)

-Czasem dostanie się grzybka przy misji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...