Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] za rozwiązanie like :D

DavMine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D

mam problem robię stronę programem adobe photoshop i teraz tak jak dodać jakieś tam zdjęcie postaci z gry dajmy na to assasin creed na logo naszej strony czyli żeby ta postać tak jakby wtłoczyła się w stronę wiem że zły dział chyba ale pomóżcie mi bo kiedy kopiuje zdjęcie to razem z tym białym wiem że noobowskie pytanie bo pewnie każdy wie jak ale ja nie xD wiem że paint ma takie coś że usuwa tło ze zdjęcia postaci

4kbucl.png
Opublikowano

Chodzi Ci o białe tło? Musisz je usunąć, czyli zrobić tzw. render. Jak nie jesteś w tym dobry to użyj może magicznej różdżki i po prostu białe tło usuwaj przyciskiem Delete (pamiętaj, aby wcześniej cały obrazek wkleić na tło przezroczyste/transparent). Możesz to też zrobisz lassem magnetycznym bądź gumką tła... ale musisz pamiętać o dokładności, żeby nie powymazywać/ucinać nic z postaci głównej.

Opublikowano

No i po co zrobiłeś dwa tematy ?

http://www.mpcforum.pl/topic/782992-problem-mam-like-za-dobra-odp-d-help-me/

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...