Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie + Dyskusja] Który telefon i dlaczego ?

Creative

Telefony-  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który lepszy ? Wyja?nij w po?cie !

• Samsung Wave
      0
    • Samsung Galaxy Y
      1
    • Samsung Galaxy Ace
      2
    • LG L7/L5
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładam ten temat, to chcę dowiedzieć się od Was, co sądzicie o podanych niżej telefonach i dlaczego akurat wybrany przez Was jest lepszy. Mam zamiar kupić nowy telefon, zastanawiam się nad 3/4. Otóż:

• Sony Xperia J,
  • Sony Ericsson Arc,

Sprawdzałem już sobie te telefony, na stronie ich opcje, co posiadają, jakie funkcje, itp. Mam już swój typ, ale chcę zobaczyć, na który telefon będzie więcej głosów.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

LG Swift L7 - duży ekran, dobra rozdzielczość, dobry aparat, dobre podzespoły (chyba najlepsze z w/w telefonów). I moja złota rada - nie kupuj L5, bo to pseudo - smartphon'e. Jak na swój 4-calowy ekran ma o wiele za małą rozdzielczość (wręcz śmieszną) i obrazy na nim wyświetlane są tragiczne...

Opublikowano

Wyklucz wave i galaxy y (sama go posiadam, lecz rewelacji nie ma, słaby aparat, mały ekran, słaba rozdzielczość), jakos LG do mnie nie przemawiają, więc wybrała bym Galaxy Ace.

Opublikowano

Dobra, dodałem jeszcze SE Arc. Pisze, co sądzicie o tym telefonie. Mam 3/4 dni, żeby się zdecydować.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...