Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z BF' Za pomoc płace sms'em !

CounterDeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Battlefield 3..

Konkretnie opiszę go mniej więcej:

Wczoraj (4 grudnia) kupiłem grę battlefield 3 w realu (jest to normalna wersja oryginalne z KODEM do Origin) za 89.99zł. Postępowałem zgodnie z instrukcjąm tzn, zainstalowałem ten Origin który był na Disc 1, potem kazano włożyc Disc 2 (czy instalacja Bf 3), instalował bf3 mi sie jakies 4-5, ale gdy juz zainstalowalem nie testowalem gry tylko zgasilem komputer i poszedlem spac, nastepnego dnia, czyli dzisiaj wchodze na origin loguje sie, daje 'My games' - 'Moje gry' patrze :O !!!! a tu nie ma Bf 3 !

Tylko coś takiego:

Origin Store ->

Free Games ->

A wczesniej tam byl normalnie Battlefield 3 !!, instalowałem go !

Potem znalazłem na kompie tego bf'a, uruchomilem go i przekierowalo mnie na jakas strone batlelog : http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/gate/?returnUrl=|bf3|pl|

zalogowalem sie, dalem 'Online' zeby grac multi-player. I potem poszukalem jakis serwer i na WSZYSTKICH serwerach, jak chce na jakis wejsc pisze ze mam kupic jakis Battlefield 3 PREMIUM, bardzo mnie to smuci ;/ Prosze o pomoc

Kto mi pomoze z tym problem, za wdzieke wysle mu

sms do 25zl, naprawde ! prosze o pomoc, pozdrawiam !

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Miałem tak samo i mało sie nie popłakałem :P Z kolegą wyczaiłem, że jak usuniesz origin i ccleanerem wyczyscisz kompa + zainstalujesz BF od nowa to śmiga. Ja sb juz kupilem premium i da sie grac wszedzie nie to co wczesniej :P Polowa serwerow niedostępna ;/

Opublikowano

Nie masz premium nie wejdziesz na serwery tylko premium. Premium zawiera wszystkie dodatki i w tym nowe mapy :) Battlelog to strona przez którą wchodzisz na serwery BF3

PS: kakao15 odkop :P

Opublikowano

A do Origina kod na BF'a przypisales do swojego konta? Na takiej jakby reklamie albo karteczce powinien byc.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...