Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pierwsza gra nową junglą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak całkiem nieźle. Ja Lee, z 49 armora na start (z run oczywiście) musiałem szybko dokupić cloth armor, bo ledwo radę dawał. Ale później, już było tylko lepiej. Szybszy level niż przeciwny jungler, a potem dogoniłem topa jeszcze. Te nowe itemy bardzo, bardzo pomagają w jungli i jestem zaskoczony pozytywnie :)

1294477714-U1.png

Opublikowano

up@ Dokładnie, grałem dziś dwa ranki ~1500 elo, OBIE Z DUO TOPEM I OBIE O DZIWO WYGRANE.

Gdy wpadał przeciwny jungler, miał mniejszy lvl niż my... 6-7 my, a on 5. + jego top miał tam nie co wyższy od nas.

Zabiliśmy junglera, a ich top musiał wracać pod wierzę.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Według mnie jax nie map roblemów w jungli, jak na starej jungli czyściłem jungle i dopiero potem wracałem żeb kupić itemki, to teraz też tak robię. No może więcej Hp na red i blue straciłem. Ale odczucia po patchu są raczej bardziej pozytywne niż negatywne.

1327915121-U74000.jpg

Opublikowano

Ja tam jarvanem nie widze róznicy na blue trace tyle HP co bez pulla w starej jungli ;f

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

Ładnie jak na pierwszy raz, mam takie pytanie : Jak jax radzi sobie w nowej jungli ? Jest to moj main i chce wiedziec jak sie bdzie sprawdzal ;) Jak bd mial czas to przetestuje, ale chce byc uprzedzony jak to moze wygladac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...