Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Minecrafta

SyrenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy opłaca się kupić Minecrafta ze strony Mojangu? Chciałbym kupić premium, jednakże nie wiem gdzie. Mógłby mi ktoś polecić?

Opublikowano

Kupuj na minecraft.net . Nie ma różnicy ceny , a masz 100% pewności.

Na allegro to FAKE ! Pamiętaj lepiej zapłacić raz 100zł niż 2 razy 50 i 100 !

Opublikowano

Tylko i wyłącznie strona minecraft.net

Jak kupujesz konto - to miej pewność ze to publiczne i inne osoby też mają takie same dane

A jak z allegro to każde które kosztuje mniej niż 85zł jest oszukane

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Tak opłaca się kupić bo masz 100% pewności ,że nikt cię nie oszuka ;)

Kupując na allegro masz 15% szans ,że nikt cię nie oszuka.

Wiec z tego co widzisz kup na oficjalnej stronie mojangu. :)

Opublikowano

Jeszcze się pytasz? Jak dla mnie to nie ma w ogóle dyskusji.. TYLKO TAM SIĘ KUPUJE!

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

A więc tak spam się robi więc ja się wyrużnie i wytłumaczę. Na Allegro nikt cię raczej już nie oszuka, czemu? Bo allegro wprowadziło program i zakupy są w 100% bezpieczne, a jeżeli coś pójdzie nie tak zgłaszasz do administracji allegro. Sami uszuści? 50% pewności? Śmiać mi się chce. Ja z kolegami ( ja i 8 kolegów) wszedliśmy a allegro i kupiliśmy dla siebie każdy gif od innego sprzedawcy tz. i każdy ma to co ma, każdemu działa rok i nikt się nie skarży. Więc daliśmy po 30zł a nie po 100 ;) bo na minecraft.net jest bezpiecznie no ale sorry 100 zł za gre to lekkie zdzierstwo.

Opublikowano

A więc tak spam się robi więc ja się wyrużnie i wytłumaczę. Na Allegro nikt cię raczej już nie oszuka, czemu? Bo allegro wprowadziło program i zakupy są w 100% bezpieczne, a jeżeli coś pójdzie nie tak zgłaszasz do administracji allegro. Sami uszuści? 50% pewności? Śmiać mi się chce. Ja z kolegami ( ja i 8 kolegów) wszedliśmy a allegro i kupiliśmy dla siebie każdy gif od innego sprzedawcy tz. i każdy ma to co ma, każdemu działa rok i nikt się nie skarży. Więc daliśmy po 30zł a nie po 100 ;) bo na minecraft.net jest bezpiecznie no ale sorry 100 zł za gre to lekkie zdzierstwo.

Ja kupiłem pierwszy giftcode przestał działać po miesiącu . I tak samo następne 2 :\ . Teraz będę kupował z głównej strony mojangu .

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Premke Kupiłem Na alegro za 100zł i jest dobrze już przez 7 miesięcy ale i tak lepiej kupić z minecraft.net jest 100% pewności :)

Opublikowano

@UPx2

Wiesz, zależy na kogo trafisz. Z kolesiem się gada na GG, później piszę do moderacji/administracji allegro, że przeprowadzasz taką i taką tranzakcje i żeby w razie czego to nadzorowali ew. po fakcie sprawdzili przebieg transakcji.

Opublikowano

Te gift cody sprzedawane za 20 zł, są to passy do konta, na których siedzi po 20 osób, taka masówka. Jak kupić na allegro to tylko oryginalny gift code. Passów do konta premium nie kupuj nigdy. Na minecraft.net nie ma sensu kupować, bo cena jest bardzo wysoka, na pewno to co oferuje premium w porównaniu do no-premium nie jest warte tej ceny.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Ja też kupię za tydzień "GIFT COD'a" i zamierzam go kupić na orginalnej stronie "www.minecraft.net" ponieważ mam 100% pewność że nie wygaśnie mi po 1 miechu.

Polecam ci kupić na orginalnej stronie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...