Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Spolszczenie Rise & Fall: Civilizations wars

ZaklinaczDeszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam działającego spolszczenia do w/w tytułu :)

Znalazłem jakieś spolszczenie ale po instalacji pokazuje się, że mam zresetować kompa, tylko jak już zresetuje to i tak to się pokazuje to okienko o restarcie o.O

sygnacu.jpg

Opublikowano

Proszę, z bezpiecznej strony :)

http://www.download.net.pl/dm/17233/

d66v83.jpg

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie zcrashuje mi gry :P

ehh... to jest to samo co mam :( i crashuje gierkę :( mam wina 7 otwieram jako win xp sp3 gra mi śmiga ale z tego co pamiętam gra ma fajną oprawę teksty herosów itd. oraz nawet na rozszerzonym ang nie uczą odzywek wodzów itd ;D

sygnacu.jpg

Opublikowano

Wyczytałem w internecie, że do tej gry nie stworzono spolszczenia, więc musisz się obejść bez ;)

Opublikowano

ehhh.... Musi być :P chyba, że jest polska wersja ale nie ma spolszczenia.

beznazwy2mx.jpg

Czyli coś jest spolszczone jednak...

Oczywiście jak poproszę kogoś kto ma wersję z CD Projektu (Bo pamiętam, że była polska wersja językowa) żeby mi podesłał to będzie to uznane jako piractwo ?? -.- Chodź teoretycznie mam grę tylko, że wersję angielską więc piractwem nie jest udostępnienie gry która ktoś posiada tylko, że w innym języku.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Ale nie mamy żadnych dowodów, że posiadasz grę. Gdy poprosisz kogoś o to, by wrzucił Ci własną wersję, to temat zostanie zamknięty. A jeśli ktoś grę wrzuci, to zostanie ukarany ;)

Co do tematu - mam oficjalne informacje, że spolszczenia do tej gry nie ma. Kupiłeś wersję angielską, masz angielską, kupiłeś polską, masz polską :)

Opublikowano

Toć chyba jak podaje SS co mi się pokazuje to chyba znak, że mam grę ?? :D Nie będę bezsensownie spamować :P i jak napiszę, że chciałbym kupić polską wersję to też będzie cls, że handel ?? ehh.... całe mpc ...

sygnacu.jpg

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...