Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać od nowa.

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nudzi mi się i postanowiłem wrócić do Metina od ostatniej postaci zostało mi 3kkk i mam pytanie: Robić surkę BM od nowa do max 54lvl'a 3x M/G/P czy grać na postaci którą posiadam a mianowicie na daggerku 62lvl 3x G wbić 65 i stać na takim lvl'u? Głównie chodzi mi o PvP i nic więcej. Nie wiem czy za te 3kkk kupie eq dla daggera a na BM'a bym już coś tam zrobił.

Opublikowano

Jeżeli zależy Ci na czasie to wybierz Daggerka bo na nim masz już 3x g a na BM się będziesz trochę musiał pobawić ze skillami ale jeśli chodzi o EQ to nie jestem pewien czy taniej kupisz EQ na surke niż na ninje ale jeśli postać 100% pod PVP i masz czas to BM :D

4602422ade673.jpg
Opublikowano

Ja bym tobie polecil grac na tej ninjy ale dobic minimum 70 a najlepiej 75 i bedzie kosa w PVP a jak ogarniasz eq to nawet w expie :D. Mozesz tez zrobic dropka na zarobek

Opublikowano

Ninja możesz dobić 70lv+ ustawiasz go na szycie i masz świetną zabawę w PVP.

Lecz wiadomo postać magiczna to sieka. Taki BM świetną zabawą. Pamiętam nawet z Prywatnego Serwera ;-)

70lv. BM'em składałem 110lv. więc się opłaca grać BM i posiedzieć nad tą postacią.

Musisz podjąć wybór czy chcesz szybkiego i dobrze hitającego ninję /ew. silnego ninja lub BM z zajebistym uderzeniem.

Wybierz ;-) Ja bym wziął szczerze BM'a

Opublikowano

Ja ci polece bmka, pamietam jak gralem na privie to bm 69lv jechalem kazdego. Bm jest dobre ale trzeba umiec zrobic eq najlepiej na kryta i abs

Opublikowano

Ja polecam, wybrać Daggera postać jest kosa do PvP, jak masz dobre Chakry sr. 35+ to będzie też kosa w PvM. Ale w sumie masz też zrobione skille na nim już, bardziej opłacalne będzie granie Ninja...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

zalezy jaki serwer, jakie ceny bo jezeli zalezy ci na czasie, to polecam daggera, za 3kkk kupic mu eq i leciec w pvp, chyba ze masz czas, zrob bm'a 54-3g, to bedzie taka kosa do pvp ze szoook!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...