Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] IP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki jeden problem więc weszłem na strone co sie sprawdza ip wiec po restarcie komputera miałem inne czy moge postawić serwer metin2?

Mam jeszcze jedno pytanie moj kolega ma chyba wewnetrzne ip ponieważ miał ip swoje zapisane na kartce zresetował komputer i miał takie same gdy ściągłem wszystkie potrzebne pliki weszłem w virtual pc i tam sie zmienia na "hamachi" a on poprostu tego nie miał nie wiem dlaczego czy mogli byście mi pomóc. Wiecie gdzie wchodzi sie w networning i robi sie karta sieciowa "hamachi" a on poprostu tego nie ma

Opublikowano

1. Nie ten dział

2. Nie ten dział

3. Hmmm... nie ten dział.

4. Lepiej ci będzie postawić serwer na dedyku, wtedy omijasz problem ze zmiennym ip i lepszy komfort pracy. Gracze też wolą serwery działające 24/7. Przemyśl to ;) .

Opublikowano

i oczywiscie moj post musi poleciec;] a wiec najlepiej nie trac czasu i kasy na dedyka ani na hamachi bo jestes nieswiadom tego co robisz z racji mlodego wieku, tacy jak ty wypelniaja teraz rynek metka co jest dobre dla grupy sprzedajacej servery. Pozatym nie znasz sie widac na tym wiec zaraz ci upadnie gdy bys jakims cudem mial wielu graczy;]

Opublikowano

Niewiem zobacz na brazzers.com

Kur** przez Ciebie mam mi szlaban na komputer dała, weźcie uprzedzajcie ;c

@Topic

Na zmiennym ip też idzie postawić serwer, od czego w końcu jest hamach, więcej z dziale metin2 serwery prywatne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...