Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POSZUKUJE]Ogarniętej osoby z doświadczeniem robienia serwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM !!!

W tym ogłoszeniu poszukuję ogarniętej osoby do postawienia serwa hamachi na plikach np wiecie o co chodzi żeby wrzucic niebianki z pla z takim pylkiem nowe itemy jakies lodowe wymiary katakumby taki serwer z łatwym expem lvl max 127 tak sobie to widzę żeby ta osoba umiała to zrobić i podała mi dobre pliki 2010+ i musi umieć tak mi powiedzieć all co mam zrobić i podaruję w zamian [GA]

i musisz umieć odeprzeć DDoS na wypadek ataku :D

Nie hejtujcie mnie bo 1 raz bd stawiał i kompletnie chce tak wiedzieć o co chodzi :) zachęcam do pomocy

1e6.png

Opublikowano

No to powiem Ci, że nikt Ci nie będzie atakował tego serwera, możesz spać spokojnie :)

Co do Twoich pytań to poczytaj różne turtoriale i sam będziesz umiał to zrobić :)

banner1.jpg

Opublikowano

tzn pobieram pliki by Terenzo wiesz może co w nich dokładnie jest? dzisiaj może jeszcze dam rade postawić a jutro już bd szukał gma ;> ale za pomoc oczywiście

1e6.png

Opublikowano

Nie zakładaj osobnych tematów :-)

Tutaj możesz zamieścić swoje ogłoszenie :

http://www.mpcforum.pl/topic/686213-poszukujesz-gm-testera-chcesz-zostac-gm-poszukujesz-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera-pisz-tu/

Teraz czyściutkie pliki Torenzo są hitem lecz moim zdaniem popełnił lekki błąd w sztuce zamieszczając je na MPC no ale chciał pomóc i to się liczy.

EDIT :

Sprawdź tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/768196-dl-czyste-serverfiles-by-terenzo/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...