Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę zbyt ogólnie to napisałeś.

Napisz coś więcej np. za jaką cene chcesz ten telefon, może też napisz jakich innych parametrów wymagasz.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

No ogólnie chodzi mi o telefon nie zbyt drogi, ma mieć dużo "mega pixeli", NIE DOTYKOWY bo przez nie można się powiesić. Czasami gdy się położę się spać to mam ochotę oglądnąć filmik lub sufować po necie (musi mieć wi-fi).

76561198063680646.png
Opublikowano

Telefon nie dotykowy do internetu?

Teraz ciężko znaleźć fajny telefon, który nie jest dotykowy. Coraz mniej takich telefonów produkują.

Co ci przeszkadza w telefonach dotykowych? Napisz, a wyjaśnie ci, że telefony dotykowe są lepsze.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie chcę żadnych dotykowych bo poprostu nie przypadły mi do gustu. Mój kolega kupił tylko 1 dotykowy a później przeniósł się na normalne. Spytałem się go co w nich jest nie tak, a on dał mi "dotyka' na tydzień. Właśnie dlatego wolę normalne bo dzięki nim nie mam ochoty się powiesić. Nie chcę być chamski ale nie założyłem tego tematu, żeby ludzie udowadniali mi, że dotykowe są lepsze, tylko czy znają jakiś niedrogi, z wi-fi, dobrego do filmu i muzyki telefon.

76561198063680646.png
Opublikowano

Pewnie miałeś do czynienia z tym starszym modelem dotykowym co trzeba sobie paznokcie zapuścić i tłuc w ten ekranik (nie pamiętam jak się nazywały :F ). Problem jest taki, że nie widziałem jakiegokolwiek telefonu nie dotykowego który nadawał by się do przeglądania internetu. Mają po prostu zbyt małe ekrany i nie będziesz wszystkiego dobrze widział np. zdjęć na Facebook. Najlepiej idź jak masz możliwość do galerii i przetestuj sobie cokolwiek z nowszym ekranem dotykowym.

Jednak jak musisz już mieć nie dotykowy to ja bym sobie kupił Nokia E52

-ma Symbiana więc sobie przynajmniej Adobe Flash ściągniesz

-2.4" największy ekran jaki znalazłem

Opublikowano

Na dotykowych telefonach łatwiej przegląda się internet, bo mają większe ekrany i tylko dotykasz to co chcesz włączyć i masz, a na zwykłym musisz naciskać 50 przycisków.

Do filmów też bardziej nadają się dotykowe. Ja sobie nie wyobrażam oglądania filmów na 2 calowym ekranie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

No to może jakiś BlackBerry? Albo HTC Cha-Cha? Podaj swój budżet to coś znajdziemy. BB i ten HTC to są telefony z pełną klawiaturą QWERTY, ale po samym menu poruszasz się za pomocą dotyku. Odpowiada Ci takie rozwiązanie czy kompletnie nic dotykowego nie wchodzi w grę? Bo prawdę mówiąc teraz większość telefonów, na których dobrze się przegląda neta jest dotykowa. No + BB i Cha-Cha. ;)

Opublikowano

@UP

... Jakbyś wiedział to jest kilka modeli Ch@t'a w tym dotykowy...

Może nokia asha 202/203?

Telefony dotykowe są o niebo lepsze, raz że nie musisz wciskać co chwile przycisku, wystarczy dotknąć. Dwa to, że jest większy ekran i więcej zobaczysz, możesz gestem uszczypnięcia powiększyć obraz, a w klasycznym modelu? Opcje>Powiększ, no w niektórych przycisk 5 powiększa.

No i może powiedz jaki twój kolega miał telefon dotykowy, no bo między Avilla, a np. SGS'em 3 jest OGROOOOOOOOOOOMNA różnica. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...