Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Docelowa instalacja.

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewnej problem.

Otóż tak mam dziwne ustawione po formacie że wszystkie pliki zapisują mi się na dysku C, otóż na dysku C jest zainstalowany system i sterowniki a ogółem miejsce to 14 GB ( tak ustawił ) a wolne miejsce 120 MB, dysk D ma 450 GB i tam właśnie chce instalować gierki itd. Chciałem dziś pobrać gre , nigdzie nie pyta się mnie gdzie ma instalować gre, i teraz mam problem bo nie mogę nic zainstalować.

Z Javą jest tak samo, podczas instalki nie pyta mnie gdzie mam zinstalować i gówno zrobię ;x

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

java jest komponentem SYSTEMU to sobie odpuść zmianę ścieżek , ma być i będzie zawsze tam gdzie windows jest chyba ze potrafisz przenieść po instalacji ręcznie i zmienić ścieżki dostępu do javy

a gierki czy programy to sobie instaluj gdzie chcesz, ale widać jak nawet nie potrafisz wskazać ścieżki instalacji przy uruchomieniu setupu programu / gry

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...