Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.5] FlowCraft Aktywacja Serwera. Szukam ekipy. Zapraszam.

EmCeFlowPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FlowCraft

Szukamy Ekipy Dla Serwera!

Typ Serwera: - Do ustalenia z Ekipą

Ip Serwera: - Jeszcze nie ma.

Ilość Slotów: 10 ( Możliwe zwiększenie)

Ogólnie serwer jeszcze nie powstał. Obecnie szukam ekipy. Jeśli ktoś chciał by być częścią tego składu to bardzo chętnie go przyjmę lecz są pewne wymagania. Oto i one.

Komunikacja: Skype i inne komunikatory. ( Wymagane)

Inne: Kultura osobista. Szacunek do innych.

Płatność: Podaj ile mógł byś płacić. ( Wymagane)

Nie wymagane: Konto na YouTube. Nagrywanie Serii.

Możliwe , że stworzymy serwer typu kwadratowa masakra. Nie wiem jeszcze napiszcie co o tym myślicie. Jak ktoś będzie chciał coś takiego jak masakra. To niech do informacji w komentarzu dopisze: Wole Coś typu Kwadratowa..

A więc jeśli jest 10 slotów. To wybiorę 9 osób. Skontaktuje się z nimi przez Pw lub skype. I zdecydujemy jaki typ serwera stworzymy razem.

Opublikowano

OK to podajcie informacje jeszcze tutaj czyli wiek skype najlepiej jeszcze jaki nick na skype. i te inne co tam pisze to podajcie

Opublikowano

Ja mogę pomóc w budowaniu na serwie . Nie chcę się dokładać , bo nie mam jak (jestem zagranicą) , ani nie chcę żadnej "posady" . Mogę po prostu pomóc :)

Na komendach się dość dobrze znam .

Nick : xSasuke

jak zainteresowany to napisz na PW .

Opublikowano

Mogę pomóc w rozbudowie serwera.Mam 17 lat,mam kulturę osobistą i jestem wyrozumiały wobec innych, posiadam skype.W obenej chwili nie mam jak się dokładać do serwera ponieważ mnie z pracy wyrzucili.Również posiadam konto na YouTube lecz do tej pory na nim nie nagrywałem ale mogę zacząć nagrywać.

Moim zdaniem było by fanie nagrywać serie podobne typu Kwadratowa Masakra.Jak będziesz zainteresowany moją ofertą to jest mój skype volverin121.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...