Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TiBCraft[1.4.5][Survival+Frakcje][WL Off][Dedyk]

Back2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TiBCraft

TYP: Survival+Frakcje

Sloty: 10

IP: s108.csrv.pl:15268

Potwory: On

Zwierzęta: On

PvP: On

Premium: Off

Nether: On

BialaLista: Off

Administracja

H@ Tobiasz2502, H@ Back2000, Moderator F3tk4

Pluginy

AuthMe, AutoSave, ChopTree, CraftBookCircuits, CraftBookMechanisms, CraftBookVehicles, Essentials, EssentialsAntiBuild, EssentialsChat, EssentialsProtect, EssentialsSpawn, Factions, Jobs, LWC, Multiverse-Portals, OtherDrops, SignColours, SignShop, TreeAssist, Vault, WorldEdit, WorldGuard, iConomy

Dodatkowe Informacje

Nasza ekipa dopiero startuje. Jest to pierwszy nasz server w takim składzie. Myślimy ,że server spodoba się tobie jak i twoim kolegom. Zapraszamy.

Przepraszam za bany. Ktoś włamał się na konsole.

mca.png
Nowicjusz
Opublikowano

Fajny server ;)

Polecam, bardzo miła administracja i ogólnie fajnie się gra

Opublikowano

Jak mówiłem, jesteśmy początkującą ekipą więc mamy prawo do popełnienia błędów. A co do lagów żaden z grających się nie skarżył. Lecz dziękujemy za pańską opinie.

mca.png
Opublikowano

Weszłam na server,no i stwierdzam ze wszystko jest pięknie ładnie lecz nie miałam jeszcze okazji poznać administracji.Jedyne co mi sie nie podoba to ten cuboid :>

x

Gość Bartosin
Opublikowano

Back2000 jest jakiś kontakt do ciebie ? (mam kilka pytań odnośnie serwera)

Powiem tak serwer zaj**isty i zapraszam do wspolnej gry!!! ;)

To dziwne wszedłeś pograłeś nie całą minutę wyszedłeś i taki komentarz piszesz o.O

Opublikowano

Tak Bartosin. Skype: Maciek.cz231. Steam: oownerr. A co do patrykczego on grał już wcześniej.

Weszłam na server,no i stwierdzam ze wszystko jest pięknie ładnie lecz nie miałam jeszcze okazji poznać administracji.Jedyne co mi sie nie podoba to ten cuboid :>

A mianowicie o co ci chodzi?

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...