Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Telefon Komórkowy NX

heart92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj 19.30 - 20.40 wypełniałem rekalmki, te co się podaje nr tele i pin odsyłają, wypełniłem z 7 i nadal nie doszły NX???

Czy jeszcze mogą przyjść?? jak długo jeszcze mam czekać?? czy może to być przez to że kumpel z tego samego nr tele korzystał wczesniej w tych samych reklamach/???

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Opublikowano

hmmm w tokenads kliknij pomoc czy coś i tam masz ankiety jakie robiłeś i pomoc czy cuś... i tam Dajesz Imie i maila to Ci coś napiszą i potem msusisz chyba im nr podać czy cuś i będą musieli dać te nx ;D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Na nie który nx trzeba dłużej poczekać. Jak robiłes 1 raz to odrazu ci przychodziły? Może już je wykorzystałeś(oferty)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

No robiłem zwykłe to odrazu dostałem. Wszedłem w PROBLEM wpisałem imie i mail i do kazdego prszyszla wiadomosc taka sama mianowicie cos w stylu ,,aplikacja nie zostala zainstalowana na twoim telefonie"

ble ble ble... a jak podawalem nr to pin ladnie przychodzil wszystko bylo ok, wyskakiwalo ze zakonczono pomyslnie itd... co teraz?

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...