Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bug w Skyrimie ?

Rway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wykonuję misję ''List żelazny'' i gdy wejdę do ambasady i udam się do kuchni w celu odzyskania mojego ekwipunku i dalszej walki po podejściu do kufra, w którym rzekomo mają się znajdować moje itemy(kufer jest pokazany jako cel więc na pewno go nie pomyliłem) pokazuje, że jest on pusty. Ekwipunek oddałem Delphine(możliwe, że źle napisałem) zanim wyruszyłem na przyjęcie. Oglądałem filmy z tej właśnie misji i u innych wszystko było ok, ta sama skrzynia, te same dialogi, te same poczynania co u mnie. Tak więc proszę o pomoc bo zależy mi na odzyskaniu tych przedmiotów chociażby z racji, że jest tam sporo daedrycznych i spory majątek. Czekam na wasze posty i pozdrawiam !

lts2.png

Opublikowano

To nie żaden bug. Podczas pierwszej rozmowy z tym typkiem, który Ci pomaga w środku, mówi on coś, że może co nieco przemycić do ambasady. Wtedy musisz mu dać sprzęt, który będzie Ci potrzebny, a Delphine zabiera na przechowanie resztę. Jeśli tego nie zrobiłeś, cały ekwipunek przepadł ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Wszystko tak jak wyżej napisał.

Tylko, że ekwipunek nie przepadł - będziesz go miał po ukończeniu tej misji do odebrania u Delphine z tego co pamiętam.

Tylko teraz sobie musisz jakoś poradzić żeby ta misje zrobić lub wczytać wcześniejszy save.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...