Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co dokupić.

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam commando nationala i posiadam to:

-SVD

-Uber nóż konrada

-Maczete

-1550 toników

-1700 plastrów

-500+ Og. Gatek

-600 kluczy

I teraz co dokupić ? myślałem nad granatnikiem i panzerniszczycielem i czy można jakoś sprawdzić jak on strzela jakie zadaje obrażenia ?.

Opublikowano

To broń na soldiera :s Rusznice napewno kupie ale czy można sprawdzić bronie wszystkie bo pamiętam że kiedyś coś takiego było że można sprawdzić cały sklep z bfh w grze.

Opublikowano

Według mnie granatnik dla commando jest podstawową bronią, tej snajpery nie musisz kupować ponieważ ma ona tylko 1 strzał.

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Kup pistola na daleki dystans... To jest bron zajebiscie mocna. Kazdy kto nie jest nobkiem doradzi ci go. Czyli najlepiej grac gerhart+svd. Jak tam chcesz. Ja jestem doswiadczonym playerem i duzo więcej wiem od ?znawcow? grających rok.

Opublikowano

Koledzy dobrze ci radzą. Po co ci kolejna snajperka skoro masz najlepszą, uniwersalną. Tym nowym wynalazkiem strzelasz raz i dobijasz, nie masz pistola więc nie masz czym dobić, szkoda zostawiać gościa, któremu zostało +- 10hp. Zastanawiasz się nad granatnikiem, mam go na jednej postaci i nie używam bo i po co. Zamiast spamować mgl wolę postawić TT.

Opublikowano

Nóż nie sprawdza się na wyższych lvl, gdyż większość osób ma umiejętności, z którymi uciekną od noża (soldier odepchnięcie, gunner wzrost prędkości chodu), także najlepsza kombinacja to ta, którą podali koledzy wyżej (lr pistol + sniper)

Ewentualnie dual lr pistol

y526IOx.jpg

Opublikowano

Według mnie te bronie co masz pokojnie wystarczą.

Ja jak gram to mam podobny komplecik i nic więcej mi nie potrzeba.

Lepiej kup sobie bronie na inną postać, zamiast całą kase pakować w komandosa.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dobra podziękował radze sobie z snajperka i nożem z bliska ale kupiłem rzeczy na żołnierza i nie wiem co wybrać na proste mapy ogólnie na wszystkie :D

3180.png Uber Szkwał Florenza

Starcza na: zawsze 3019.png Uber Ładunek Ludwika

Starcza na: zawsze 3037.png Uber Faworyt Gerharta

Starcza na: zawsze 3182.png Uber Packa na Muchy Friedricha

Starcza na: zawsze 3034.png Uber Strzelba Steinera

Starcza na: zawsze 3016.png Uber Przesilenie Uwego

Starcza na: zawsze 3178.png Uber Ratunek Rudolfa

Starcza na: zawsze 3032.png Uber Kommandant

Starcza na: zawsze 3033.png Uber Pokręcony Karabin Maszynowy

Starcza na: zawsze

DORADŹCIE COŚ! MAX 2 BRONIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...