Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak ustawić farmbota

wodorek335

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to wiem bo juz uzywam boba od pewnego czasu , ale mam problem z skonfigurowaniem go tam żeby bił tylko metiny i je wyszukiwał. Bo wielokorotnie widziałem jak inne boty przychodza do metka . Metek zrespi się a tu za 10 sek z 3 postacie je bija i tak za kazdym razem .

Opublikowano

Siemka

Jak ustawić w metin2bob 1.7.1 ,żeby bił same metiny w m1. Nie mam premium. Prosze o pomoc.Bede lajkował

Masz premium...

Farmbot , nastepnie nagrywasz swoje kroki , czyli dajesz Record "chyba" i biegasz np. po m1 tam gdzie "mogą" spaść metiny lub po prostu dookoła m1.

Jak obiegniesz dajesz Stop , w ATAK zaznaczasz Metina , niżej rozwijasz opcję i korygujesz strzałkami , jakie przedziały metinów ma bić...

Dajesz Start i koniec.

Ustaw sobie zeby zbieral tylko takie wartosciowe rzeczy , najlepiej ku , kd , yang.

P.S. Nie mam bota przed sobą , piszę to na oko ale jest w tym z 90% prawdy , jak mam być szczery to nawet idiota ogarnie jak ma to ustawić , bele tylko wiedział gdzie..

Kucziczu.jpg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

masz w folderze poradnik lub idz na yt zobacz .

Po raz któryś odkopujesz tematy sprzed kilku miesięcy - nie rób tego i zapoznaj się z regulaminem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...