Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] karma .vs. sona

McorpLord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecilbym Sone, aoe stun z ulti, dobry harras i heal. Karma tez jest dobra, ale uwazam, ze Sona jest lepszym wyborem.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

A ja osobiście polecam Karmę. Mimo, że przez wielu jest uważana za słabą, ma ona najmocniejszą tarczę w grze oraz najsilniejszy late game heal obszarowy. Ogółem Karma jest late-game supportem i w sumie jedynym minusem u niej jest to, że nie ma CC. No i trzeba myśleć, ponieważ nie mamy nieskończonej ilości mantr przy sobie, więc trzeba być czujnym ;)

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Ja wole sone , dobre leczenie fajny stun

Ale bardziej ci polecam pozbierać do 6300 i kupić Nami ponieważ stun z q i dobry stun z ult

BUMP

Opublikowano

Sona jest dobrym supportem ale nigdy nie będzie tak dobra jak Karma. Ta postać jest poprostu świetna. Tarcza jest przy dobrym buildzie jak ult shena (no bez przesadzy w każdym bądź razie świetna) i heal obszarowy jest także jednym z najlepszych w grze. Lecz jest to postać trudna do opanowania i wymaga wprawy ^_^ Mam nadzieję że pomogłem

Opublikowano

Sona. Najlepszy support z dmg AP, którego wcale nie musisz kupywać , ponieważ riot dał jej bardzo dobre przeliczniki :)

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

@Leasyyy Jak usłyszałem że wychodzi nowy suport Nami to odrazu postanowiłem ją kupić więc zrobię to co napisałeś czyli ją kupuje :)

A potem chyba Karme a po Karmie Sone :)

Opublikowano

Sona jest prostsza, jeśli jesteś naprawdę dobrym graczem, który potrafi wykoprzystać potencjał postaci, polecam Ci karmę :) ale ostrzegam że jest trudna ale ma bardzo dobrą tarczę

Opublikowano

Sona jest dobra możesz nią iść pod AP wtedy jest strasznie OP , jako support też idealna..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...