Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba][Pomocy]Skille priesta ;(

Perkal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem, nie znam za bardzo angielskiego i nie ogarniam w ogóle skilli i tu prośba, czy ma ktoś czas, ochotę aby wysłać mi przetłumaczone skille priesta albo podesłać jakiś addon co tłumaczy ?

Opublikowano

Nie graj, jezeli nie znasz tak prostego angielskiego jaki jest uzywany w wowie. Nikt ci kurwa gotowca nie da, troche research'u!

kh4xi.jpg

Opublikowano

To tak Heal - leczenie, absorb - absorbacja obrażeń, both - oboje(oba).

Tyle w sumie powinno ci starczyć aby dowiedzieć się co robi jaki skill, i ciesz się, że nie masz niemieckiego wowa, bo znam taką osobę co miała niemieckiego wowa to tam weź poczytaj sobie opisy skilli to jest dopiero masakra.

Opublikowano

Takowego addonu nie ma , Jeśli nie rozumiesz jakiś słów to spisz sobie je na kartkę bądz nie wiem na telefon i wejdz na translator i przetłumacz.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Poszukaj sobie poradników na jakiś polskich forach ;) Ale daleko bez angielskiego nie zajedziesz w wowie. Metin jest łatwiejszy :) i do tego po polsku !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...