Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pelerynka z Optifine

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Mam pytanie. Jak można mieć pelerynkę z Optifine? I skąd niektórzy (m.in. skkf) mają pelerynkę z Mineconu? :D Przypuszczam, że na nim nie byli. :D

Za pomoc dam lajka.

Pozdrawiam.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

ehh. Oni otrzymali ją Od Mojanga (Twórcy gry) Za to że tak długo posiadają to konto i są sławni na Całym Youtube.

Tak mniej więcej słyszałem.

sygnaturk1111.png

| | Members | |

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/779351-tutpelerynki-w-minecraft-dla-kazdego/

W tym temacie jest coś o tym. Ale inni też muszą ten mod mieć. Jeśli u nich widzisz na servie a nie masz modu to up może mieć racje. :>

Cześć.

Opublikowano

@2up pleciesz bzdury! twórca optifine udostępnia taką opcję przeczytaj tutaj:KLIK musisz mu dać kasę klikając przycisk donate i pelerynka jest widoczna tylko dla osób które mają optifine a skkf dostał pelerynkę bo zapisał się na minecon kupił bilet i pewnie tam był bo to było w paryżu przez weekend więc nie kłam ludzi

@up czytaj ze zrozumieniem on pisał z modu optifine :P

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Ale wy inteligentni jesteście, co niektórzy... Napisałem, że chodzi o pelerynkę z optifine po widziałem na serwerze skkf'a gościa z pelerynką, gdy miałem tylko optifine.

@warrock hack

Dziękuję bardzo. :)

1389638202-U295319.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Płać to dostaniesz ;D

Jedynie inilux dostał za darmo, bo napisał do sp614x (autor of), że zrobił of w przeglądzie modów ;)

A co do mineconu to oni tam byli :)

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Dokładnie musisz wpłacić ponad 10$ dotacji na OF i podać swój nick. Pelerynę będą widzieć tylko osoby posiadający OptiFine.

http://optifine.net/donate.php

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...