Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CoJaCrafcze [RPG/Surv] [240 slotów] [DEDYK] [24/7] [Factions+mcMMO] [Areny PvP, Mob, Spleef] Jeden z największych polskich serwerów RPG!

NetherShine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logoscjcos.png

b_560_95_1.png

opis%20serwera.png

Dlaczego warto grać na naszym serwerze?

Nasz serwer postawiony jest na stabilnych i mocnych serwerach dedykowanych. Dodatkowo mamy wykupiony hosting pod stronę, dzięki czemu jest ona stabilna, nieograniczona i przede wszystkim wolna od nachalnych reklam. Dzięki zakupionej domenie na stronę wejdziecie wpisując adres .pl, a na serwer zamiast wpisywać ciąg liczb wystarczy wpisać proste s1.cojacrafcze.pl. Tyle od strony technicznej. Teraz czas na ludzi.

Na serwerze administrują osoby doświadczone, które mają za sobą prowadzenie kilku serwerów od domowych po profesjonalne. Ekipę (głównie KompoT'a [teraz NetherShine], Shymzo i Szejdersa2GM) możecie znać z:

- Kompotex Serwer (wszystkie wersje)

- Co Ja Krafcze.

Wszyscy admini wykazują się pożądanymi na tym stanowisku cechami. Są cierpliwi, stanowczy, pomocni, dojrzali i "ogarnięci". U graczy pożądają podobnych zachowań. Gdy trzeba to wsadzają do więzienia lub dają bana. Moderatorzy nie są osobami z przypadku. Z większością z nich współpracowaliśmy już. Dalej niezdecydowani? Może przejdę bezpośrednio do serwera.

Na serwerze znajduje się piękne miasto startowe - stolica o nazwie Calais. Jest ona neutralnym centrum walczących ze sobą gildii tworzących razem świat Co Ja Crafcze. Na serwer wgraliśmy multum pluginów. Od pieniędzy, przez Cuboidy i blokady, aż po Factions - podstawę serwera.

Chcesz wypróbować te pluginy? Spróbować życia członka gildii? Spędzić czas ze wspaniałymi ludźmi?

Wbijaj już teraz na s1.cojacrafcze.pl !

IP.png

s1.cojacrafcze.pl

informacje.png

Status:

buddy_online.gif

Sloty: 250

Zwierzęta:

btn-on.gif

Potwory:

btn-on.gif

Nether:

btn-on.gif

PvP:

btn-on.gif

Whitelist:

Windows-Turn-Off-icon.png

Premium:

Windows-Turn-Off-icon.png

kontakt.png

Kontakt Ogólny

[email protected]

Reklamacje

[email protected]

Zgłoszenia

[email protected]

pluginy.png

(Poniższe pluginy nie są wszystkimi znajdującymi się na serwerze. Innych nie udostępnimy, ponieważ chcemy żeby serwer był unikatowy)

xAuth - rejestracja i logowanie na nick na serwerze,

AntiCheat + NoCheatPlus - brak cheaterów na serwerze,

AllArenas - arena PvP, Mob i Spleef,

Factions - gildie na serwerze (frakcje),

BuyCraft - automat do kupna VIPa i innych pakietów na serwerze (przez PayPal),

Mobs - skrypt na częstszy spawn mobów,

iConomy - kasa na serwerze,

AutoUpdate - automatyczny update wszystkich pluginów i core,

Nie czekaj! Dołącz do gry na s1.cojacrafcze.pl

administracjad.png

NetherShine

NetherShine.png

Admin od: początku

Odpowiedzialny za: pliki serwerowe, działanie serwera, porządek na forum i serwerze

Kontakt:

GG: 45485743

Shymzo

Shymzo.png

Admin od: początku

Odpowiedzialny za: forum, opłaty, kupowanie VIP'ów, porządek na forum i serwerze

Kontakt:

GG: 45487622

Moderatorzy

Megafon (Super Moderator)

char.png

Moderator od: początku

Odpowiedzialny za: budynki i estetykę, porządek na forum i serwerze

Kontakt:

GG: Brak

ChosenPL /Chosen

char.png

Odpowiedzialny za: porządek na forum i serwerze

Kontakt:

GG: 45488732

Szejders2GM

char.png

Odpowiedzialny za: porządek na forum i serwerze

Kontakt:

GG: Brak

Opublikowano

Przecież Shymzo mówił Ci że pisze z 10 osobami na raz i nie może odpisywać od razu, cierpliwości...

Spawn miał być epicki i jest, co, wolisz żeby jakieś gówno z dirta stało? Jak tak to poszukaj innego serwera a nie hejtujesz...

P.S. Myślisz że jak wejdziesz jeden z pierwszych na serwer to już Ci admina/moderatora damy, koleś.. ogarnij się

Opublikowano

Przecież Shymzo mówił Ci że pisze z 10 osobami na raz i nie może odpisywać od razu, cierpliwości...

Spawn miał być epicki i jest, co, wolisz żeby jakieś gówno z dirta stało? Jak tak to poszukaj innego serwera a nie hejtujesz...

P.S. Myślisz że jak wejdziesz jeden z pierwszych na serwer to już Ci admina/moderatora damy, koleś.. ogarnij się

Po Pierwsze: Shymzo pisał ze mna i drugim graczem.

Po Drugie: Spawn jest taki jakby to miał być serwer FB

Po Trzecie: Nie pisałem ,że chciałem Admina/Moda.

O czym tu rozmawiać?!

7510260_4_1.png
Opublikowano

Po Pierwsze: Shymzo pisał ze mna i drugim graczem.

Chyba lepiej wiem z kim pisałem. Oprócz rozmowy z tobą tłumaczyłem innej osobie jak działa Faction, odpisywałem 2 innym osobom na prywatną wiadomość (jakbyś nie wiedział - komenda /tell {nick} {wiadomość}), ktoś jeszcze pisał na GG i jeszcze prywatny znajomy pisał na FB.

Jeżeli jest dla ciebie wielką ujmą poczekać chwilę na odpowiedź (bo to było raptem kilkanaście-kilkadziesiąt sekund, a nie niewiadomo ile) to lepiej idź na jakiś dwuosobowy serwer, gdzie admin będzie tylko do twoich usług.

Po Drugie: Spawn jest taki jakby to miał być serwer FB

Ale nie jest to serwer FB. Wybraliśmy małe miasto, w którym będą wszystkie publiczne budynki zamiast jakiegoś chaotycznego placu z dirt'a i stone'a jak na wielu serwerach. Nam i wielu osobom się to bardzo podoba. Jeżeli tobie nie, to jak powiedział NetherShine - "...poszukaj innego serwera...".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...