Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] bocenie hmmm

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na x4 ciagne z 2k uri na godz .. , a teraz jak wprowadzili te skryneczki loenkiem full speed na x4 + złoto , w 11 min 1k uri

To chyba lepiej tera bocic na skrzynkach nie? ;] , w dodatku paliwko do pecika wleci sarki :)

Co sądzicie o tym?

Opublikowano

Witam na x4 ciagne z 2k uri na godz .. , a teraz jak wprowadzili te skryneczki loenkiem full speed na x4 + złoto , w 11 min 1k uri

To chyba lepiej tera bocic na skrzynkach nie? ;] , w dodatku paliwko do pecika wleci sarki :)

Co sądzicie o tym?

ale to zlezy jakie masz wyposazenie bo ja na dmg 2k wyciskam w 10 min 500 uri

Opublikowano

też tak myślałem ale chyba nie.... bo ani razu mi nie zebrał. Testowałem co prawda tylko kilkanaście minut ale nic. O ile się nie mylę oznacza je na mapie jako niebieskie punkty a te z kolei omija

1362495952.png
Opublikowano

wiem ale puściłem gdy były specjalnie się logując samemu wcześniej żeby sprawdzić czy w ogóle warto puścić ;) musiałbym 2 kontem się zalogować żeby śledzić pierwsze ale wydaje mi się że jedynym wytłumaczeniem pojawienia się na mapce w bocie niebieskich punktów jest obecność tych skrzynek a bot latał od żółtej do żółtej - w logach również nic. Przetestuje dalej jeśli zauważę że są i będę przed kompem.

1362495952.png
Opublikowano

ale to zlezy jakie masz wyposazenie bo ja na dmg 2k wyciskam w 10 min 500 uri

Ja lonkiem na atatak . drony lf3 bo mam FE

Statek 4 napedu 2 oslony to = 40k oslon mam seprom to mam 87k oslon , formacja romb i x1 rakiety 2626

Cisne z 2k uri godz i z 12 mln kredek

Opublikowano

@up jak to możliwe że dostajesz 12mln kredek co godzine? o_O ja około.1,5mln oraz 6k uri czyli powinienem dostawać 36mln kredek

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

@up jak to możliwe że dostajesz 12mln kredek co godzine? o_O ja około.1,5mln oraz 6k uri czyli powinienem dostawać 36mln kredek

O kurw sry pomylilem sie , xD .. tyle dostaje jak przychodze z eszkoly czyli 7 godz bocenia gddzies sry ;d

Opublikowano

bo w tasku musisz mieć

CollectSpecialBoxes = true;

oooo dzięki ;) zastanawiałem się właśnie nad tym czy istnieje coś takiego jak komenda boxów eventowych ale nie miałem jeszcze czasu poszukać

1362495952.png
Opublikowano

dzięki a wiecie może czy misje te świąteczne co niezostały zrobione w ostatnią niedziele można zrobić w następną ?

Opublikowano

właśnie też się zastanawiałem bo w niedziele nie miałem czasu ale gadałem z ludźmi na czacie i pisali że w następną niedzielę będę mógł je zrobić

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...