Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bf3 czy mw3

BlueMamba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na komputer polecam Bf3 ,ale gdy masz konsolę to ja bym kupić coda.Na konsoli w bf3 może zagrać max 24 gracz i na dużych mapach jest więcej szukania od strzelania.

Opublikowano

Seria cod jest już zjedzona, naprawde DOBRE i warte każdej złotówki części to 1,2,4. W reszcie grafika śsie, wydajność śsie, fabuła płaska.

Osobiście polecam bf3, single bardzo fajny, chociaż też przewidywalny ale za to multi bardzo dobre :) Możesz sobie pojeździć skuterami wodnymi, motorówkami, jeepami, czołgami, odrzutowcami, helikopterami ... polecam.

Opublikowano

cod sie chowa przy bf, mam obydwie gry i cod ssie pod grafike, wydajność, kampanie, a co dopiero multi gdzie w codzie masz malutkie mapy + nie możesz jeździć czołgami, latać samolotami, gdzie w bfie pro grafa, wydajność, nawet kampania, multi chyba nie musze wymieniać co ma lepsze ;d

Opublikowano

Jak dla mnie cała Seria Call Of Duty jest o wiele lepsza od Serii Batlefield

COD jest bardziej grywalny, bardziej realistyczny , lepsze efekty dźwiękowe , graficzne, fajniejsze misje

Oceniam tu Tryb Single bo w Multi nie grałem

Opublikowano

BF3 - multi.

MW3 - single.

Ja osobiście stawiam na BF3, ze względu na klimat i grywalność ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Pytając się i tak się nie dowiesz co jest lepsze, bo jedni lubią to a drudzy tamto. Są recenzje tych gier, zobacz, oceń i wybierz to co Ci będzie odpowiadało.

Opublikowano

Bf3 ssie i chowa sie przy MW3 :)

BF3 - Tylko grafa i mapki duże singiel zwalony na maxa

MW3 - Pro singiel, dobre multi, za killstreaki też można polatać :)

Ci co pisali że BF3 ma dobry singiel to są nienormalni, singla w BF3 można przejść w 2 H a MW3 conajmniej 9 H

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...